Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS3'te Emülatör ile Donkey Kong Oynamak

Castlevania: Lords of Shadow'un Custom firmware ile çalıştırılmasından sonra artık Sony'nin ciddi anlamda bir yanıt vermesi gerek

    Geohot'un Playstation 3'ün master key'ine ulaşmasından sonra Custom firmware ile Playstation 3'ün korsan konusunda tamamen savunmasız kaldığı açıklanmıştı. Şimdi ise bunun ilk örneklerini görüyoruz. 

    Öncelikle custom firmware sayesinde Castlevania: Lords of Shadow'un bir PS3'e bir PSN oyunu gibi tanıtılıp korsan olarak oynanabildiğini kanıtlayan haberler ortaya çıktı. Bunun için de bir resim yayınlandı.
 
    Şimdi de yine custom firmware ile bir SNES oyunu olan Donkey Kong Country'yi Playstation 3'te oynandığını gösteren bir video yayınlandı. Anlaşılan Sony'nin başı bu konuda fena halde belada. Korsan oyunu engelleyeceğini söyleyen Sony, bakalım neler yapacak.
 
    Playstation 3'te Donkey Kong country oynanan videoyu buradan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 PS3 ps3 slim Sony Emülatör
E3 2011'de Yer Alacak Firmalar Açıklandı Super Monkey Ball 3D'den Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CILGIN_TURK_96

11.1.2011 19:16:24

0
bunlar neysede bide onlinelarada hile karisirsa ps3 isi asil ozaman biter duva edelimde online da hile olmasin insallah

fujhen

11.1.2011 19:04:54

0
öyle tüketiciler olduk ki zaten hiçbir ürünü sonuna kadar sömürmeden hemen yenisine geçiyoruz. oyuncular da böyle yapıyor ondan sonra da orjinal oyuna para dayanmaz diyorlar. Korsan oynuyorsun da sanki oyuna hakkını veriyorsun aç yarım saat bir saat sonra kapa bir daha yüzüne bakma. Sonra otur saatlerce pes oyna. Eğer ps3ü orjinal kullanan kitle devam ederse sıkıntı yok kopya oynamak için cihazı yeni alanlar önemli değil. Ama halihazırda orjinal oyun kullanan arkadaşlar da kopyaya geçerse işte o zaman 3-5 sene sonra şu oyunlar türkçe çıkmıştı diye efsane olurlar çünkü devamı gelmez.

BSC Misafiri

11.1.2011 14:46:42

0
serhart78'a kesinlikle katılıyorum. Ps3 alacak paranız var ama oyuna gelince enayimiyimde orjinal alayım diyen bir zihniyet olamaz olmamalı. Çıkan her oyunu almak gibi bir lükse sahip olmayıverin. Az al öz al. takas yap , kirala. Oynayacak adam herşekilde bulur. Sigaraya para bulupda orjinal oyun almam aga mantıgı nasıl birşeydir. Şimdi birisi çıkıp avukatlık sanamı kaldı diyecek ve biliyorum ki bu mesaj netin tozlu sayfalarında kaybolup gidecek ancak zaman zaman bende dayanamayıp yorum yapıyorum. Uzun yıllardır oyun oynayan birisi olarak son zamanlardaki gelişmeleri gözlerim yaşararak takip ediyorum. Sony türkiye pazarının farkına vardı ve dil destegini yavaş yavaş oyunlarına eklemeye başladı ama biz aç kurtlar gibi çıkan her oyuna korsan morsan diyerek atladıgımız için belkide bu girişimi başlarda bitecek. Burada Ps3 veya xbox mevzu bahis degil hiçbirinin kırılmasını istemem....

serhart78

11.1.2011 12:34:09

0
ben ps3 me korsan morsan takmam kardeşim cok param yok ama ü 3 4 tane oyunum var online takılıyorum oyun kiralıyorum 15 20 tl verip 1 ay takılıyorum blu rey film seyrediyorum bu makinaya usb den film indirip seyrediyorum ps3 çe 500 700 arası para ver sonra korsandan ümit bekle takas yapan yerlere gidin kardeşim fifa 10 10 tl ya 10 tl den 100 tl ye kadar onlarca oyunlar var sec begen al yani deymez arkadaslar

acgpangea

11.1.2011 11:39:50

0
eveeet... ps3'de artık yavaş, yavaş delik deşik olmaya maşladı. Pacquiao karşısında son raunda kadar iyi dayandın Sony; ama son yumruklar maçı karara götürmeni engelledi. Şimdi, bir de online oyun hadisesi çözülürse, gör bak o zaman ortalık nası karılıyor.

sensemannn

11.1.2011 10:47:47

0
sony nin pili bitti ne yaptı kurtaramaz artık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız