Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo'nun Türkiye Arayışları Sürüyor!


     Oyun dünyasının en büyük firmalarından biri olan Nintendo, ülkemizdeki faliyetlerini birkaç ay öncesine kadar Nortec Eurasia aracılığı ile gerçekleştiriyordu. Fakat geçtiğimiz aylarda Nortec'ten üzüntü verici bir haber gelmiş ve firma ülkemizdeki faliyetlerini durdurmuştu. Bu gelişme sonrası da bir açıklama yapan Nintendo, yeni bir tarihe sahip olan bu açıklaması ile daha önceki duyuruyu yineledi.
 
     Yapılan bu açıklama ilerisi için arayışların devam ettiğini gösterirken, ayrıca ülkemizde satılan Nintendo ürünleri için de teknik destek imkanı gene bir aracı firma ile sağlanmış. Nintendo'nun onarımlar için açılan sitesine buradan ulaşabilir, yapılan açıklamaya ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 Nintendo Avrupa'dan Önemli Duyuru...

Üzülerek duyurmak isteriz ki, Türkiye distribütörümüz Nortec Eurasia, ticari operasyonunu durdurma karari aldigini tarafimiza bildirmistir.

Turkiyedeki tüketicilerimizi temin ederiz ki , müsteri destek servislerimizin devami için gerekli tüm adimlari atmaktayiz. Ayni zamanda yeni ürünlerimizi ve tecrübelerimizi Turkiye piyasasina sunmak için arayislarimiz hizla devam etmektedir. Bununla ilgili yeni duyurulari önümüzdeki günlerde paylasacagiz.

Her türlü iletisim için email: iletisim@nintendo.com.tr
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Okami HD'yi Kimler Yapıyor? Tomb Raider'a Ruhunu Veren Güzel
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.12.2012 17:13:15

0
Size Cumartesi günü saat 12:00 da yapacağımız müzayede ile alakalı bilgi vermek istiyorum. Tasfiye Müzayedemiz içinde Nintendo oyun konsolları ve oyunlarının satışını yapacağız. Ürünler paket olarak tekli yada çoklu satış şeklinde açık artırmaya çıkacak Müzayededeki ürünler 1TL den satılmaya başlanacak ve açık artırma usulü en yüksek pey veren kişiye satışı gerçekleşecek her bir lot içinde birden fazla ürün vardır. Lotlar Eskidji Müzayedecilik Yenibosna Müzayede salonunda teşhire açıldı. İsteyen salona gelerek inceleyebilir ve oradan müzayedeye katılabilir. Ayrıca internet üzerinden canlı yayınla(aynı salondaymış gibi) katılarak müzayedelerden ürün alabilir yada sadece izleyebilir. Bu hizmet tamamen ücretsizdir ve üyelik ücreti alınmamaktadır. müzayede de sadece nintendo ürünleri değil çeşitli elektronik eşyalar ve mobilyalarda bulunmakta http://www.eskidji.com/GeneralCatalogue.aspx?AuctionID=2267 linkinden müzayede kataloğuna ulaşabilir yada müzayedelere nasıl katılacağınızı http://www.eskidji.com/HelpCenter.aspx adresinden inceleyebilirsiniz.

The_Rahip

27.6.2012 03:22:20

0
Ülkemizde Nintendo ciddi bir rağbet yok o yüzden yeni bir yetkili şirket zor gibime geliyor ama inşallah ben yanılırım.

Sweet Lemonade

27.6.2012 01:40:31

0
Türkiyede çok az nintendo kullanıcısı olduğu için Nintendo büyük olasılıkla kârdan çok zarar yapıyordur.Hiç açılmayabilir yani.

- The Stig -

27.6.2012 01:35:29

0
yakın zamanda birilerini bulurlar! para olsada biz alsak distribütörlüğü :D

Guest-BB2CECC18

26.6.2012 20:38:51

0
Bim in henüz haberi yok galiba.Haberi olursa Bim lerde nintendo ürünleri görebiliriz.

Dinosaurborn

26.6.2012 18:19:03

0
Nintendo'nun yeni Türkiye distribütörünü buldum beyler 0:21'den itibaren gözüküyor: F_3hHxtOK6Q

Guest-EE6EF2C69

26.6.2012 13:19:46

0
inş. birisini bulurlar.

skulz

26.6.2012 12:11:52

0
Nintendo oyun dünyası için büyük bir değer. Umarım bu sorun bir çözüme ulaşır...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız