Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA 2K25'in Çıkış Tarihi ve Kapak Yıldızları Açıklandı

 
 
2K tarafından biz oyunculara sunulacak olan basketbol serisinin yeni oyunu NBA 2K25'in çıkış tarihi ve kapak yıldızları açıklandı. Yeni sürümle beraber bizlere sunulması planlanan oyun açıklanan bilgilere göre 6 Eylül 2024 tarihinde PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek.
 

NBA 2K25'in fiyatı ne kadar olacak? 

 
 
 
NBA 2K25 yepyeni özelliklerle karşımıza çıkmaya hazırlanırken farklı sürümlerle beraber satışa sunulacak. Oyunun standart sürümü kapağında NBA All-Star ve Boston Celtics forveti Jayson Tatum yer alacak. Standart sürümünün haricinde bir de All-Star Edition bizlere sunulacak.
 
All-Star Edition kapağında ise WNBA'de iki kez MVP ve altı kez All-Star seçilen Las Vegas Aces forveti A'ja Wilson karşımıza çıkacak. Wilson ayrıca ABD ve Kanada'da satışa sunulacak ve GameStop'a özel fiziksel bir sürüm olan NBA 2K25 WNBA Edition'ın kapağında da bulunacak.
 
Oyunun standart sürümü PS5, PS4, Xbox Series X/S ve Xbox One'da 70 dolardan, PC sürümü ise 60 dolardan piyasaya sürülecek. Nintendo Switch konsollarında ise 50 dolardan satışa sunulacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
2K Henüz Duyurulmamış Bir Remake Projesi Üzerinde Çalışıyor PlayStation Plus'a Temmuz Ayında Gelecek Oyunlar Sızdırıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aterikasedi

11.7.2024 04:26:03

0
Sonunda pcye yenil nesil olarak geliyor.

Rexroth

10.7.2024 22:57:51

0
Yıllardır şu oyunu çıkarıyorlar, bırak Türkçe dil eklemeyi adam gibi dil eklemediler oyuna. Bu kadar popüler bir oyuna sadece 9 tane dil eklemek ne kadar vizyonsuz bir davranış böyle. Hayır yani, lanet olası oyunun dosyaları da açılmıyor ki insanlar oyununuza dil eklemek için yama yapsınlar. Bari mod desteği falan verin.

yaratıc1KLAVYE

10.7.2024 21:25:33

0
Seneye Boston şampiyon olamayacak ozaman.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız