Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Modern Warfare 3: Yeni Savaşa Hoş Geldiniz!

Sosyal Oyun Platformu Call Of Duty® Elite De Bugün Oyun İle Birlikte Devreye Girdi

     İlk Call of Duty® XP canlı etkinliğinin ardından büyük merakla beklenen Call of Duty®: Modern Warfare® 3, 2010’da müthiş satış rakamlarına ulaşan Call of Duty®: Black Ops’u bile geçen ön sipariş rakamlarını takiben nihayet tüm dünyada piyasaya çıktı. Ayrıca bugün MW3 ile birlikte 30 milyon Call of Duty hayranının birbirine bağlayan devrim yaratan yeni sosyal oyun ağı Call of Duty® Elite de devreye girdi.

     Activision’ın Call of Duty: Modern Warfare 3 oyunu dünya çapındaki işgaline gece yarısı satışlarıyla başladı.

     GameSpot’un Kıdemli Başkan Yardımcılarından Bob McKenzie’ni yaşanılanları şu sözlerle dile getirdi, “tarihin en merakla beklenen oyununda tetiği ilk çekenlerden biri olmak için Sidney’den Londra’ya, Londra’dan New York’a kadar 13,000’in üzerinde oyunsever satış noktasına akın etti”

     COD MW3 açılışının serinin efsanesini daha önce görülmemiş şekilde devam ettirdiğini dile getiren Activision Publishing, Inc. CEO’su Eric Hirshberg “Call of Duty: Modern Warfare serisinin bu yeni oyununa sizi koltuğunuza çivileyecek anlatım ve oynanış yeniliklerinin yanı sıra, tüm Call of Duty oyuncularını kendilerine özel bir ortamda bir araya getiren benzersiz Call of Duty Elite de eşlik ediyor” dedi.

     Infinity Ward ve Sledgehammer Games tarafından geliştirilen Modern Warfare® 3, Call of Duty®: Modern Warfare® 2’nin bıraktığı yerden devam eden hikayesi, heyecan dolu tek kişilik seferin yanı sıra, yeni Survival Modu ile de müthiş yenilikler getiriyor. Special Ops, serinin ünlü çatışmaları, yeni “Strike Package” sistemi, “Kill Confirmed” gibi yeni ve heyecanlı modlarıyla Modern Warfare 3’ün çokluoyuncu kısımlarını çok daha eğlenceli hale getirirken, bir çok yeni silah, ekipman ve perk de sunuyor.

     Beachhead Studio tarafından geliştirilen Call of Duty Elite, tüm kayıtlı Call of Duty oyuncularının birbirine bağlanıp oyun oynamalarını sağlayan, son derece geniş kapsamlı bir sosyal oyun ağı. Call of Duty Elite platform ve oyun arasında kesintisiz bir bağlantı sağlıyor. Oyuncular Call of Duty Elite’e cep telefonlarından, web veya konsol üzerinden erişebilecek, arkadaşlarına bağlanabilecek, Klanları veya Sosyal Grupları ile maçlar planlayabilecek, silah yüklerini ayarlayabilecek, istatistiklerini görebilecek ve çok daha fazlasını yapabilecekler.
 
     Call of Duty Elite, Modern Warfare 3 ile birlikte geliştirildiğinden sunulan özelliklerin çoğu oyuncuların oyun deneyimine kesintisiz olarak etki edecek ve oyuncular oyun içindeki Klanlarını ayarlamak, silah yüklerini seçmek, HD videolar yüklemek ve oyun içindeki Sosyal Gruplardan arkadaşlar bulmak gibi işleri kolayca halledebilecekler.
 
     Call of Duty Elite’in premium üyeliği 9 aylık DLC sezonu boyunca aylık olarak sunulan Modern Warfare 3 DLC’leri, sanal ve gerçek dünya ödülleriyle günlük turnuvalardan oluşan Program Rehberi, özel klan levelleri ve yarışmaları ve Call of Duty Elite TV erişimi gibi ekstra özellikler de sağlayacak. Yıllık üyelik ücreti $49.99, yani ayda $5’dan daha az. Call of Duty Elite’in bir çok özelliği Call of Duty: Black Ops ile geriye doğru uyumlu olacak ve ayrıca Call of Duty’nin gelecekteki versiyonlarını da tek bir çatı altında desteklemeye devam edecek.

     Ridley Scott ve Tony Scott prodüktörlüğünde ve RJ Cutler’ın yönetmenliğiyle hazırlanan Friday Night Fights, Call of Duty Elite TV üzerinden ilk programını 11 Kasım Cuma günü yayınlayacak. Friday Night Fights gerçek hayattaki rekabetleri Call of Duty: Modern Warfare 3 çokluoyuncu arenasına taşıyacak. Will Arnett ve Jason Bateman’in dijital içerik ve yapım stüdyosu DumbDumb’ın Ben Silverman’ın multimedya kuruluşu Electus işbirliği ile hazırladığı orijinal programlar da Call of Duty Elite TV’de yayınlanacak. Call of Duty Elite TV program takvimini www.callofduty.com/elite adresinde görebilirsiniz.

     İlk Call of Duty oyuncu etkinliği Call of Duty XP’nin inanılmaz başarısının ardından Jeep®, Mountain Dew ve Xbox 360, Activision ve Call of Duty: Modern Warfare efsanesini desteklemeye devam ediyor. Jeep markası ikinci yılda da oyunun hayranları için 2012 Wrangler Call of Duty: Modern Warfare 3 Special Edition aracını piyasaya sürecek. Mountain Dew ise Call of Duty: Modern Warfare 3 “Rank Up Your Game” Double XP promosyonuna devam ediyor – oyuncular özel DEW paketlerini satın alarak oyunda Çift XP kazanmaya devam edebilecekler.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Modern Warfare 3 MW3 Activision Sladgehammer Infinity Ward PC PS3 Xbox 360 Wii DS FPS
Fight Night Champion PSN ve Xbox Live'da Gotham City Impostors 10 Ocak'ta Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rseen

10.11.2013 11:12:12

-1
.

alperen141

11.11.2011 22:40:15

0
sen Star Wars'a da kötü dersin o zaman.....(asıl üçlemeye)

BSC Misafiri

11.11.2011 11:57:01

0
4-5 yıldan beri aynı savaşmı ? Sen cod oynadığına eminmisin kardeş.

BSC Misafiri

11.11.2011 00:50:15

0
bytlo58 11.11.2011 00:05:22 İsteyen oynar isteyen oynamaz milletin derdi sizi niye geriyoki.Grafikleri kötüyse kötü adam seviyo da oynuyo her parası olan ferrarimi sürüyo sevdiği için biniyo şahin marka arabaya.. Hadi ordan kac kisi taniyosun sevdigi icin sahine binen???

bytlo58

11.11.2011 00:05:22

0
İsteyen oynar isteyen oynamaz milletin derdi sizi niye geriyoki.Grafikleri kötüyse kötü adam seviyo da oynuyo her parası olan ferrarimi sürüyo sevdiği için biniyo şahin marka arabaya..

Babblebabble

10.11.2011 23:51:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: RedTurkei 40fps le startı verdim oyun tamamen doldur boşalt Black Opsun eline su dökemez bu konuda iddalıyım Black Opsun grafikleri bile daha iyiydi bu oyundan tam bir iteleme oyun olmuş Bf3 te 120Fps alan makine bu oyunda 40 evet konsol oyunu olmuş gerçekten
Oyun orjinal değil büyük bir ihtimalle şu konuya bir bak.Oyunu bitirmediysen bunu yapıp devam edersin. http://forum.donanimhaber.com/m_54467787/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54467787

RedTurkei

10.11.2011 22:15:58

0
40fps le startı verdim oyun tamamen doldur boşalt Black Opsun eline su dökemez bu konuda iddalıyım Black Opsun grafikleri bile daha iyiydi bu oyundan tam bir iteleme oyun olmuş Bf3 te 120Fps alan makine bu oyunda 40 evet konsol oyunu olmuş gerçekten

A.l.p.r

10.11.2011 21:48:06

0
Adamlar oyunu çok iyi pazarlıyor. O videolardaki heyecan hiç bir oyunda yok.

kubilayyy

10.11.2011 21:37:51

0
bir cod sever olarak bf3 de ki silah seslerinden sonra mw3 mantar tabancası ...keşke biraz daha özen gösterslerdi hayal kırıklığı oldu benim için:(( bf3 de oynuyorum ama pc çok iyi değil yarım yamalak oynamakda pek tatmin etmiyor insanı...herkeze iyi oyunlarr

by_monster23

10.11.2011 21:23:21

0
CodMW3 bugün akşam üstü elime geçti ve bir cod hayranı olarak oyun beni tatmin etti. Grafikler ışıklandırmalar güzel ama kaplamaların biraz eski durması yada tırtıklanmalar var onlar beni biraz rahatsız etti. Ben mp oyuncusu değilim sp bana yetiyor. (MP de herkes beni öldürüyor oyundan soğuyorum :) ) Neyse CodMW3 ün seneryosunun başlarındayım şuan uçak bölümündeyim böyle uçakta saldırı felan oldu biz havalarda uçuşup birbirimize ateş edip fantazi alıyoruz felan işte buraya kadar herşey çok güzeldi bence verdiğim paraya deydi :) bide hağla bf3,cod mw3 tartışmasında olanlar var lanet olası zenciler sizin derdiniz ne ? BF3 süper tamam grafikler şahane sp ı ne yazıkki kötü mp ı süper ama cod mw3 ile kıyaslamayı bitirin :) Cod yi siz bf fanboylarına övecek halim yqk yada bf3 ü cod fanboylarına övcek halim yqk her 2 oyunda kendine göre 1. benim kalbimin 1.siler size bişey diyemem bırakın mevzu çıkarmayıda gidin oyun oynayın biraz :D

KARA*

10.11.2011 21:20:27

0
Benim İçin Senaryo Önemli BF3 Oynadım Senaryosu Normaldi Çok İyi Değildi Ama Çok Kötü de Değildi Grafikler Süperdi.MW3 Daha Oynayamadım Ama Senaryo İyi Diyorlar Öyleyse Eğer Benim İçin İyi Haber :)

heatblast

10.11.2011 20:57:05

0
bf fanboyları bi oyununuzu oynayın. maşallah cod'u kötüleyip bf3'ü övmekten oyun oynayamıyorsunuz. grafiktir, sestir şu bf3 duyurusu yapıldıktan sonra bi anda kıymete bindi. crysis 1 çıktığında nedense senaryo kötülendi cod 4 övüldü şimdi daha iyi bir grafikli bir oyun çıktı senaryo burakıldı grafik övülüyor. yeni konsollar çıktımı cod seriside yeni konsola göre motor çıkaracak o zaman senaryo övülecek. (bide adamların hakkını yemeyin onlar pc'yi önemsemiyor onlar için önemli olan konsol. eğer yeni bir motor çıkarırlarsa konsolu satmış olurlar buda maddi anlamda sıkıntı olur parasını konsoldan kazandıran bir oyunda pc'ye önem vermelerini bekliyemeyiz).

saameet06

10.11.2011 20:55:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437 Konu BF3 fanboyları ile dolmuş.Ufaktan kaçmak lazım.Bir yorum okudum yukarıda hangi dil olduğunu da çözemedim.BF3 gerçekçi zevksiz , COD gerçekçi değil zevkli hadi dağılım şimdi.
'' .BF3 gerçekçi zevksiz , COD gerçekçi değil zevkli '' bu cumleyımı anlayamadın sen sımdı ? :)

Guest-BB2CECC18

10.11.2011 20:38:03

0
Konu BF3 fanboyları ile dolmuş.Ufaktan kaçmak lazım.Bir yorum okudum yukarıda hangi dil olduğunu da çözemedim.BF3 gerçekçi zevksiz , COD gerçekçi değil zevkli hadi dağılım şimdi.

CrystalChamp

10.11.2011 19:56:44

0
Murderus sonuna kadar haklısın.Bu oyun SP fps lerden soğutur vallahi

murderus

10.11.2011 19:33:37

0
rabbit06 10.11.2011 19:00:57 Kardeş bende senin düşüncene çok saygı duyuyorum hatta buradaki en basit eleştirilere bile saygı duyarım. Bi konuda haklısın evet, son zamanlarda hiç bir oyunda aynı karakterleri bu kadar gözümüzün içine sokmadılar. :) Ondan dolayıda karakterleri aklımızda kalıyor yapacak birşey yok :) Benim kişisel düşüncem bu isteyen istediğini beğenir yada beğenmez. Ben bu oyunu beğenmedim ne senaryosunu nede çağ dışı grafiklerini. Resmen artık single player fps den soğuttular beni. :) COD adı altında ne çıkarsa satarız lan deyip oyun yapıyorlar benim en çok sinir olduğum şey bu. Son olarak bir oyuna 70 dolar para bayılacaksam değerini haketmeli...

ysfcn

10.11.2011 19:24:49

0
Oyun 160 TL olduktan sonra isterse uçsun satılmaz. http://www.aralgame.com/asp/product/3164/Call-of-Duty-Modern-Warfare-3

sniper23

10.11.2011 19:19:28

0
yine milletin heyheyleri geldi

bloodTime

10.11.2011 19:09:04

0
Bazıları fazla abartıyor...SP modu tatmin edici...evet hepimiz yenilik bekliyoruz, ne zamandır bunu dile getiryoruz ama sırf bunu bahane edip saçma sapan eleştirilere de gerek yok...umarım bundan sonraki oyunlar COD'un ismine yakışır yeniliklerle gelir...

CrystalChamp

10.11.2011 19:06:41

0
İlk kez bir COD un bi bölümünü geçene kadar zor dayandım. Oyun kötümü ? Hayır ama bu neslin dengi bir oyun değil !

rabbit06

10.11.2011 19:00:57

0
murderus 10.11.2011 18:27:21 Birader uzatmayacağım sadece şu zamanda karakterleri aklında kalan kaç fps oyunu var ? Bir elin parmaklarını geçmez :D Allah aşkına saygı duyuyorum yanlış anlama ama çok tutarsız bi eleştiri olmuş.

encuni

10.11.2011 18:44:15

0
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/298345_460s.jpg

The_Rahip

10.11.2011 18:36:20

-1
Oyunun single'ı mükemmel ötesi. Multiplayer moduda yine çok iyi ama henüz tam oturmadığı için sorunlar yaşanıyor inşallah en kısa sürede aşılır.

BSC Misafiri

10.11.2011 18:30:04

0
yeni savaş derken? 4-5 yılan beri tek bir savaş var.

murderus

10.11.2011 18:27:21

0
Yaa ne senaryoymuş bu oyundaki arkadaş herkes tutturmuş sanarysu yeter diye.Geçen konuların birinde bir arkadaş 8. sınıf amerikan emperyalizmi ile dolu, basit bir aksiyon filminden hiç bir farkı yok demişti. Aynen katılıyorum kendisine :) Lütfen bu kadar abartmayın senaryosunu bir fps ye göre iyi olabilir ama o kadar da abartılacak bir tarafı yok. Aldığı puanlarda kesinlikle objektif değil, Activision'un reklam bütçesinin %0.001'ine tekabul eder. Multisini bilmiyorum denemedim. Cod 4 multisinin üzerine bir şeyler katıp geliştirdilerse yeterlidir. MW 2 bana pek zevk vermemişti. Black opst'a zaten bana göre değildi.

by_endless

10.11.2011 18:25:39

0
geldiler yine :) abicim beğenmediyseniz bize niye anlatıyorsunuz bize ne sizin oyun zevkinizden beğenmediysen oynamazsın yorum kalabalığı yapıp tartışma çıkarmayın

berke721

10.11.2011 18:16:43

0
MW3'ün senaryosu,BF3'ün taktik tabanlı multisi yeter tartışmanın alemi yok.

otomania

10.11.2011 18:15:30

0
Ben de iki oyunu oynadım ancak Senaryo değil Çok Kişili modlarda, CoD sever biri olarak üzülerek MW3'ün MW2 tadında hatta bir takım rahatsız edici özellikleri giderilmiş bir oyundan daha ileriye gidemediğini söyleyebilirim. Ve gerçekten BF3'den sonra MW3'ün sesleri (özellikle birkaç silah) sıradan geliyor, etkileyicilik yok. MW2 sevenler için elbette oynanabilir, eğlendiricek bir oyun ama BO'u topa tutanları anlamamıştım benim daha çok hoşuma gitmişti MW2'den, bakalım o kişiler ne diyecek bu oyun için :)

kontratak

10.11.2011 18:11:13

0
Reklamları izlediniz...

saameet06

10.11.2011 18:08:49

0
arkadaslar tarafsız olarak soyluyorum hem bf3 u hem mw3 u oynadım . BF3 un yuksek kalıtedekı ses ve grafıklerındenmıdır nedır mw3 o kdr ses ve grafık bakımından gerıde kalmıskı anlatamam . kaplamalar , dokular ve ısık suzmelerı o kdr cılızkı anlatamam sıze ( oyunu high de oynamama rahmen ). bı el bombası atım dedım oda nesı sankı torpıl patlıyor o derece cılızdı . Yakın bır arkadasıma ıkı oyunuda yukledım oda tarafsızdır ve sadece savas olsunda bana yeter dıyenlerdendır oyun yuklemeyı bıle bılmez . once bf3 u oynattım sonra mw3 u . adamın dedıgı dırek su '' grafıklerı hıc ıyı gelmedı lan bana '' . bide catısırken bı el bombası attı saga dondu adama makınalıyla saydırdı . dondu bana dedıkı olum attıgım bomba patlamadı galıba dedı . bıdaha at dedım attı oda anladı cok zayıf oldugunu ve bf3 e dvm ettı . Sonuc olarak ; ya mw3 cok kotu olmus yada bf3 ses , grafık ve multı olarak o kdr ılerı goturmus ve cıtayı yukseltmıskı mw3 gozumuze cılız gelıyor.

FurkanDemir26

10.11.2011 18:07:18

0
evet bende ilk call of duty .... gerisini okumadım özet bencede neyse bakalım oyunu bekliyoruz elime düşsün bide :D

WITHM

10.11.2011 18:05:20

0
"i"'den sonrasını okumadım. Özet geç .... :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
311 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız