Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Maxis SimCity Oyuncularından Özür Diledi


    Online DRM kullanan çoğu oyunun yaşadığı gibi SimCity de ilk haftasını yoğun tepkiler altında geçirmişti. SimCity'nin sunucularıyla ilgili büyük bir yol kateden Maxis, oyunculardan özür diledi.
 
    Yaptığı açıklamalarda firmanın yöneticilerinden Lucy Bradshaw, "Açıkçası bu kadar yoğun bir kitleyi biz de beklemiyorduk. Bildiğiniz gibi oyunun çıkışından önce beta testleri yaptık fakat beta sürümüne gelen talepler bu derece yoğun değildi. Tamam kabul etmek gerekir, açılışta yaşadıklarımız aptalcaydı. Bunun için sizden özür diliyoruz." sözlerine yer verdi. Gelen son açıklamalarda, problemlerin ciddi manada giderildiği belirtildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Electronic Arts Maxis SimCity SimCity V
Steam'in Haftalık İndirimlerinde F1 Serisi Var Zerg İstilası Başladı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.3.2013 18:34:49

0
oyuna o kadar para verip alan insanların duygusal davranarak eleştirilere karşı oyunu sert bir dille savunup yüceltmeleri son derece normal ama maalesef bu oyunun beklentileri karşılamadığı gerçeğini değiştirmiyor. Hali hazırda sistemlerin zaten bu oyuna hayli hayli fazla geleceği böyle bir zamanda neden oyunu bir futbol stadı kadar alana sıkıştırırlar anlamam. Yani oyunda sistemi kasacak ne var, fizik mi, yapay zeka mı, dinamik ışıklandırma yada derin gölgelendirme mi. Hayır gerçek çok daha basit - 0 optimizasyon. Heee upgrade lerle harita ve oyun daha da büyütülecekmiş (onun içinde para isterler tabi) fakat zaten mevcut haritalar o kadar küçük ki öle upgrade le falan hallolacak iş değil. İnşallah ben yanılıyorumdur ve oyun beklediğimiz gibi gerçek bir büyük şehire bizi kavuşturur.

BSC Misafiri

12.3.2013 18:01:36

-2
EA sen iflasın eşiğine gelmeden adam olmazsın bukadar. Arkadaşlar şehir kurma oyunu oynmak istiyosanız bırakın bu rezalet oyunu derhal Cetes XL Platinum oymanazı tavsiye ediyorum hatta 11 ve 12 bile oynıyabilirsiniz. bu oyundan kat kat daha iyidir. benden size söylemesi...

- The Stig -

12.3.2013 17:13:56

-2
ea bilmem ama Maxis yine muhteşem bir oyun çıkarmış.. ea'in sunucuları ilk 2-3 gün sıkıntılıydı ancak şunu unutmayın ki yarım milyon kullanıcıya 1 haftada ulaşmış vede tüm bu kullanıcıların oyuniçinde yaptığı herbir şeyi serverlera kaydetmek büyük bir iş! Bazı arkadaşlar başka konular altında ea'ye sallayıp durmuş.. bundan banane ancak.. Şu oyunu laf atan ve bu anlattığım olaya kafası basmayanlar kalkıpta oyunu bile oynamadan eleştirip burun kıvırıyolar ya ! (hey allahım) gelde bişey deme..

JiggySaw

12.3.2013 17:06:20

+1
[IMG]http://i.imgur.com/OCReC.gif[/IMG]

Ymyhn

12.3.2013 15:58:44

+1
Sana katılmamak elde değil . Benim hayalim kocaman bir metropol kurmak , açıkcası bu oyunu alırken cities XL 13 silmiştim , en iyisi bir daha yüklemek .
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Tek sorun bu değil bence, şehir alanı olması gerektiğinin 3 te 1 i bile değil. bunun sebebi pc donanımını kasmasıysa o zaman opsiyonel olarak koysalarmış. Sistemi yeten açar yetmeyen de açmazdı. Valla ben hayal kırıklığına uğradım şahsen, bir şehir kurma simulasyonundan çok mahalle kurma simulasyonu olmuş, bence para verip almaya değmez.

tayguncifci

12.3.2013 15:48:47

0
Oyunda hala bir çok sorun var. Dün baya bi bag vardı. Ev üstüne ev inşası falan çok can sıkıcıydı. Ve kesinlikle katılıyorum haritalar çok küçük. Turizim yapmak hele mümkün degil zaten. Havalanı haritanın 3/1 ni götürüyo. Bide cazino falan yaptınmı bittin. Diger tüm binaları yıkman gerek. Gerçekten can sıkıcı bi durum. Umarım düzeltirler.

alemburda34

12.3.2013 15:46:01

0
keşke incelemesini bir görebilsek...

Evil.Morty

12.3.2013 15:44:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Tek sorun bu değil bence, şehir alanı olması gerektiğinin 3 te 1 i bile değil. bunun sebebi pc donanımını kasmasıysa o zaman opsiyonel olarak koysalarmış. Sistemi yeten açar yetmeyen de açmazdı. Valla ben hayal kırıklığına uğradım şahsen, bir şehir kurma simulasyonundan çok mahalle kurma simulasyonu olmuş, bence para verip almaya değmez.
İleride güncelleme ile şehir büyüyecek.

BSC Misafiri

12.3.2013 15:27:29

+2
Tek sorun bu değil bence, şehir alanı olması gerektiğinin 3 te 1 i bile değil. bunun sebebi pc donanımını kasmasıysa o zaman opsiyonel olarak koysalarmış. Sistemi yeten açar yetmeyen de açmazdı. Valla ben hayal kırıklığına uğradım şahsen, bir şehir kurma simulasyonundan çok mahalle kurma simulasyonu olmuş, bence para verip almaya değmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SimCity
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız