Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2'de Su Altı Savaşlar

Su altı için özel yetenek setleri hazırlayabileceksiniz.
 
     Guild Wars 2'de okyanusun dibine daldığınızda yüzerken nefes almak gibi bir derdiniz bulunmayacak. Böylece suların altında istediğiniz kadar gezip etrafı keşfedebileceksiniz. Aynı şey su altında düşmanla karşılaştığınızda da geçerli.
 
     Su altına daldığınızda karakteriniz otomatik olarak suyun altında nefes almasını sağlayan bir alet kullanmaya başlayacak. Fakat bu hiç bir zaman boğulmayacağınız anlamına gelmiyor. Eğer bir şekilde canınız sıfıra ulaşırsa boğulma durumuna geçeceksiniz. Aslında boğulmaktan kasıt tam olarak ölmek değil, bu nedenle boğulurken düşman öldürmeye veya su yüzeyine ulaşmaya çalışabileceksiniz. Bu durumdan kurtulmanız için takım arkadaşınız sizi canlandırması da işe yarayacak.
 
     Guild Wars 2'nin sular altında da pek çok içeriği ve geniş bir dünyası olacak. Zaten su altında nefes almanıza yarayan bir aracın eklenme sebebi bu. Fakat daha derinlere gidebilmek için oyun içerisinde farklı eşyalar kullanmanız gerekecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft
Rusty Hearts Kapalı Beta Tarihleri Açıklandı Yu Suzuki'nin SEGA'daki Görevi Değişiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

JiggyS4w

26.6.2011 04:58:31

+1
Bu oyun çok iddialı geliyor, bekleneni verebilirseler WoW seviyelerine gelir (geçemez çünkü Blizzard fanboyları daima var olacaktır).

BSC Misafiri

25.6.2011 15:19:02

0
Umarım sağlam oyun olurda şu WoW dan kurtuluruz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız