Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA 5 Heist Modu'nun Animasyonları Bir Oyuncu Tarafından Keşfedildi


      Rockstar'ın geliştiriciliğini yaptığı GTA 5 oyun dünyasının en ses getiren yapımları arasında yer alıyor. PC ve yeni nesil konsollara da duyurulan oyunun en çok beklenen DLC'si Heist modu ise hala çıkışını yapmış değil. Sürekli ertelenen bu Heist moduna ait olduğu düşünülen yaklaşık 100 animasyon oyun dosyaları içinde keşfedildi.
 
       Normalde ilkbahar'da çıkması gereken Heist modu için umarız önümüzdeki Gamescom'da yeni bilgiler alabiliriz. Bahsettiğimiz animasyonların göründüğü videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5
Capcom Mega Man Serisinin Şarkılarını iTunes'da Yayınladı Steam'de 50 Yeni Oyuna Yeşil Işık Yakıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.8.2014 17:34:35

0
Eski nesilde satacağını sattı. Bu modu erken çıkarmak istemez yeni nesille beraber çıkarırsa güzel bir etkisi olur satışlarda basit bir tanıtımla çıkacağını sanmıyorum bu modun yeni neslin satışlarını artırmak adına uyguluyorlar yoksa şimdiye çıkardı. Baya kapsamlı olur iyi iş çıkaracağa benziyor Rockstar.

defected

3.8.2014 14:20:10

0
yeni nesil çıkışında gelecektir mis gibi de tanıtım olur adamlar için

ankara

3.8.2014 13:43:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: michael01 <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alike03<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: michael01<br><br>bsc üzerinden mesaj yazarken doğrulama için istenen kelimeleri kopyala yapıştır yapıyorum yorumdan önce.(bu uygulama ilk geldiğinden beri böyle yapıyorum)</blockquote><br><br>Üyeysen gerekmiyor. BSC Misafirleri icin o sadece.</blockquote><br><br>şifreyi kaydet desem bile %90 ihtimalle kayıt olmuyor.
Hiç olmuyor

michael01

3.8.2014 13:10:29

-1
quote:

Orijinalden alıntı: alike03
alıntı:

Orijinalden alıntı: michael01

bsc üzerinden mesaj yazarken doğrulama için istenen kelimeleri kopyala yapıştır yapıyorum yorumdan önce.(bu uygulama ilk geldiğinden beri böyle yapıyorum)


Üyeysen gerekmiyor. BSC Misafirleri icin o sadece.
şifreyi kaydet desem bile %90 ihtimalle kayıt olmuyor.

alike03

3.8.2014 12:49:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: michael01 bsc üzerinden mesaj yazarken doğrulama için istenen kelimeleri kopyala yapıştır yapıyorum yorumdan önce.(bu uygulama ilk geldiğinden beri böyle yapıyorum)
Üyeysen gerekmiyor. BSC Misafirleri icin o sadece.

StrangerLovely

3.8.2014 12:19:13

0
Bari Ps4 ve Xo çıkışına yetiştirsinler be.

michael01

3.8.2014 12:17:17

-2
bsc üzerinden mesaj yazarken doğrulama için istenen kelimeleri kopyala yapıştır yapıyorum yorumdan önce.(bu uygulama ilk geldiğinden beri böyle yapıyorum)

FrE3d0m

3.8.2014 12:15:37

0
take out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out food Bu nedir böyle?

michael01

3.8.2014 11:36:43

-4
take out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out foodtake out food yeni nesil çıkışıyla banka soygunları da gelir artık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız