Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Sports: NBA Street veya DEF Jam Planımız Yok

NBA Street serisi oldukça eğlenceliydi
 
      EA Sports'un yeni patronu Andrew Wilson geliştirici stüdyonun geleceği ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Bu açıklamalar arasında NBA Street ve DEF Jam serisi ile ilgili olanlar da bulunuyor. Bu serinin hayranları malesef yeni oyunlar için uzun süre beklemek zorunda kalacaklar.
 
       FIFA Street'in 3 yıl, SSX'in de 4 yıl arada sonra oyun dünyasına geri döndüğünü söyleyen Wilson, fırsat bulduklarında ve ekiplerinin yeterli isteği olduğunda NBA Street ve DEF Jam serisine de devam edebileceklerini, fakat şu an için herhangi bir planlarının olmadığını söyledi.
 
      DEF Jam'in son oyunu 2007 yılında piyasaya çıkmıştı, yine NBA Street ile de son olarak aynı yıl karşılaşma fırsatı yakalamıştık. Bu oyunlarla tekrar karşılaşmak için sonraki nesili de bekleyebiliriz gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 EA Electronic Arts NBA Jam NBA Street
Skylanders Spyro's Adventure'dan Çıkış Videosu Battlefield 3'te Bazuka ile Jet Düşürmek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Leon10Rhyme

13.10.2011 14:33:32

0
Fifa street 4 gelmesi haberi beni aşırı sevindirdiki o haberden sonra hiç bir oyunu beklemez oldum şuan.Varsa yoksa fifa street 4.Ancak def jam i con serinin son oyunu olarak içine edilmiş.Kıyafet azlığı dövüş sistemindeki azlıklar ve daha nicesini ele alırsak def jam fight for ny göre yerle bir olmuş oyun.Ayrıca djlik yaparak müziği lehimize kontrol edip basslar ile düşmana hasar vermemiz çok iyi bir yenilikken kendini sürekli tekrarlaması çok sıkıcı bir hale gelebiliyor.Mümkünse yeni def jam oyununda def jam fight for ny tarzı vurdukca ölümcül hareketler barımız dolsun ve aşırı güzel akrobasiler ile düşmana son darbemizi indirelim.İnşallah ea def jam i con ile dersini almıştır...

stun

13.10.2011 13:15:12

0
bence ea baskete elını surmesın... 2k varken gerek görmuyoruz :D

BSC Misafiri

13.10.2011 12:27:33

0
EA onu bunu bıraksında biraz da NBA Elite serisini tekrar hayata geçirmek üzere çaba harcasın. Yoksa önümüzde ki NBA oyunlarıda FİFA'nın PC sürümünde olduğu gibi fiyasko olabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız