Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Müşteri Hizmetlerine Çalışan Alımı Yapıyor

   Müşteri memnuniyeti konusunda son yıllarda sıkıntılar yaşayan ve bu konuda çok fazla eleştiriye maruz kalan Electronic Arts, bu sorunları çözebilmek adına müşteri hizmetleri için iş ilanı yayımladı.
 
    İrlanda'nın Galway bölgesindeki EA binası için yapılan bu ilanda, bahsi geçen pozisyon için 300 yeni çalışan alınacağı belirtiliyor. Bu kadronun artması ile birlikte müşterilerle iletişimin daha iyi bir şekilde yürütüleceği düşünülüyor. Bunun gerçekten böyle olup olmayacağını ise zaman gösterecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
EA Customer Service Ireland İrlanda iş ilanı job
Minecraft'ın 1.8.2 Güncellemesi Xbox'a Geliyor Little Big Planet Vita'ya 2. Güncelleme Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.9.2012 20:27:34

0
sniper23 SENDE O ZAMAN YAZma bilmiyorsun ama şu anda ea en çok kazanan firma firma deyil şirket oldular çok zenginler sende karşı çık bence

Sam.Fisher

18.9.2012 20:23:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo ya kardeşim bizim problemimiz oyunu aldıktan sonra müşteri hizmetleriyle yaşadığımız problemler değil ki.bizim problemimiz ea nın para gözlü olup her güzel oyunun içine etmesi.
Kesinlikle, müşteri hizmetleri alacağına kafanı çalıştır EA niye millet müşteri hizmetlerine saldırıyor diye!

BSC Misafiri

18.9.2012 16:51:44

0
irlandayı ve irlandalı çilli kızları severim, ingilizce desen 10 numara zaten aynen şöyle başlayan bir önyazıya cv'mi mandalladım.. sevgili EA nasılsın? Beni soracak olursan iyiyim... bla bla bla

CaSsErDoDo

18.9.2012 16:35:20

0
@sniper23 sayıyla veriyorlar sizi herhalde

sniper23

18.9.2012 16:29:07

-6
quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo ya kardeşim bizim problemimiz oyunu aldıktan sonra müşteri hizmetleriyle yaşadığımız problemler değil ki.bizim problemimiz ea nın para gözlü olup her güzel oyunun içine etmesi.
o zaman oyunu alma

CaSsErDoDo

18.9.2012 16:17:04

0
ya kardeşim bizim problemimiz oyunu aldıktan sonra müşteri hizmetleriyle yaşadığımız problemler değil ki.bizim problemimiz ea nın para gözlü olup her güzel oyunun içine etmesi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız