Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Concord İçin Beta PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

 
 
Sony ve Firewalk Studios ekipleri tarafından biz oyun severlere sunulacak olan birinci şahıs nişancı aksiyon oyunu Concord için açık beta süreci başlamak üzere. Bu süreç başlamadan önce geliştirici ekip şu anda oyunun beta PC sistem gereksinimlerini kullanıcılara sunmuş durumda. Bu sayede oyunun nasıl bir donanım gerektirdiğini öğrenmiş oluyoruz.
 

Concord'un sistem gereksinimleri ileride değişecek 

 
 
Ortaya çıkan bilgilere göre oyunun açık beta süreci 18-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek ve oyuncular istedikleri gibi oyuna dahil olabilecek. 23 Ağustos tarihinde piyasaya sürülmesi planlanan bu oyunun açık beta PC sistem gereksinimlerine bakacak olursak oyuncuların en az Intel Core i7-8700K veya AMD Ryzen 7 2700X işlemciye, 8 GB RAM'e ve Nvidia GeForce GTX 1660 6 GB veya AMD Radeon RX 5500 XT bir ekran kartına ihtiyacı olacak.
 
Yukarıda bahsettiğimiz ayarlar en düşük olarak karşımıza çıkarken, oyunu 60 fps orta ayarlarda oynamak için 16 GB RAM'e, Intel Core i7-8700K veya AMD Ryzen 7 2700X işlemciye ve Nvidia GeForce RTX 2070 Super veya AMD Radeon RX 5700 XT bir ekran kartına sahip olmanız gerekecek. Oyunun tam PC sistem gereksinimlerine aşağıdaki görselden göz atabilirsiniz.
 
Öte yandan yayıncı ekip Sony, açıklanan bu PC sistem gereksinimlerinin oyunun final sürümünü temsil etmediğini ve ilerleyen süreçte değişebileceğini belirtti.
 

Concord PC sistem gereksinimleri 

 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Warhammer 40,000: Space Marine 2 Geliştirmesi Tamamlandı Havaalanı Simülasyon Oyunu AirportSim, Xbox Series'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız