Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare 3, 24 Temmuz'da Game Pass'e Geliyor

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass kütüphanesi genişlemeye devam ediyor. Şimdi ise resmi olarak Call of Duty: Modern Warfare III'ün 24 Temmuz tarihinde hizmete dahil olacağı açıklanıyor.
 
Call of Duty: Modern Warfare 3 Game Pass'e gelen ilk CoD oyunu 
 
 
 
Geçtiğimiz gün yaptığımız haberle beraber oyunun 24 Temmuz tarihinde Xbox Game Pass hizmetine ekleneceği sızdırılmıştı. Şimdi ise bu bilgiyi resmi olarak doğrulayabiliyoruz. Call of Duty: Modern Warfare 3 açıklanan detaylara göre konsol, PC ve Game Pass Ultimate kütüphanesine dahil olmayı bekliyor.
 
Call of Duty: Modern Warfare III bildiğiniz üzere 10 Kasım 2023 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürüldü. Oyunun PC sürümü Steam ve Battle.net üzerinden yayınlandı.
 
Modern Warfare II'deki olayların hemen ardından yaşanacakları konu alan devam oyunu içerisinde Yüzbaşı Price, Ghost ve Tim 141 geri dönüş yapıyor. Yeni oyunda aşırı milliyetçi Vladimir Makarov'u aramaya koyuluyorsunuz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Helldivers 2 Güncellemesi Escalation of Freedom Detayları Belli Oldu Hayvanat Bahçesi Konseptli Korku Oyunu Zoochosis Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız