Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alone in the Dark için çıkış tarihi açıklandı: Ücretsiz demosu mevcut

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic'in ve geliştiriciliğini Pieces Interactive'in üstlendiği Alone in the Dark'ın yeniden uyarlaması PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam ve GOG üzerinden) için 25 Ekim'de 59.99 dolarlık bir fiyatla çıkış yapacak. Oyunun dijital ön siparişleri şu anda mevcut durumda.
 
Oyunun giriş bölümü şu anda oynanabilir
 
 
 
Ana hikayeye dair herhangi bir spoiler içermeyen ve oyunun atmosferini bizlere yansıtan giriş bölümü şu anda oynanabilir durumda. Ücretsiz olarak sunulan Alone in the Dark: Prologue şu anda tüm platformlarda (PlayStation Store, Microsoft Store, Steam) mevcut. 
 
THQ Nordic ekibi diğer taraftan Alone in the Dark ana karakterleri Emily Harwood ve Edward Carnby'yi ünlü aktörler Jodie Comer (Killing Eve, Free Guy) ve David Harbour (Stranger Things, Black Widow) tarafından canlandırılacağını duyurdu. Her oyuncu sesini, görünüşünü ve oyunculuk becerilerini oyun içi karakterlere aktaracak. Oyuncular, seçtikleri karaktere bağlı olarak aynı hikayede farklı bir deneyim yaşayabilecek. 
 
Öte yandan 11 dakikalık bir oyun videosu yayınlandı. Video içerisinde yeni çekim teknikleri ve çeşitli oyun içi detaylar yer alıyor.
 
Tanıtım videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Alone in the Dark demo
Gerçekçi hayatta kalma oyunu Dead Matter yakında geliyor: İşte tüm detaylar Aliens: Dark Descent için oynanış videosu yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xXBerkanXxD

29.5.2023 12:24:23

0
Demo kültürünün tekrardan gündeme gelmesine seviniyorum ama 10dk'nın altında Demo bitiyor, RE4 Remake Demosu gibi tekrar oynanılabilir bir oynanış yapısı yok, etrafta boş boş geziyoruz Life is Strange tarzı. Demodan atmosfer dışında oynanış olarak hiç bir fikir sunmuyor ve AA oyun gibi gözüküyor. Şu Alone in the Dark'ın bir türlü hakkını veremediler, aksiyon kısmını görmeden kesin bir şey söyleyemeyiz.

arda29

29.5.2023 10:23:24

0
Demoyu oynadım en son çıkan saçma sapan bir alone in the dark oyunu vardı amatörce yapılan, ismini unuttum şimdi, ona göre gayet profesyonel ve güzel duruyor.

Ziromen

28.5.2023 22:27:37

0
Patlayacak gibi duruyor

BSC Misafiri

28.5.2023 17:05:13

0
NCK: Lovecraftian oyunlar arasında The Shinking City, Call of Cthulhu beklentileri veremedi, şimdi iki oyun bekliyoruz, biri Amnesia: The Bunker, diğeri de bu oyun, Alone in the Dark. Hatırlayan var mıdır, Alone in the Dark (2008) invertory ekranı ceketimizin içiydi, açılıyordu ceket iki yana, eşyalar arasında dolaşıyorduk, bu seriyle ilgili tek hatırladığım bu orjinalliğiydi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız