Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2000 Seks Suçlusuna Online Oyun Yasağı

 
   New York Avukatlar Başkanı Eric T. Schneiderman, resmi sitesi aracılığıyla yayınladığı bildiride, aralarıda NCSoft, THQ ve Funcom'un bulunduğu oyun firmalarının, cinsel suçlardan hüküm giymiş sabıkalıların hesaplarını banlamayı kabul ettiklerini duyurdu. Böylece 2000 oyuncunun hesabı banlandı. Bu yılın başında Microsoft, Apple, Blizzard, EA, Disney Interactive, Warner Bros. ve Sony benzeri bir hareket gerçekleştirmiş ve 3500 kişinin hesabını online oyun dışı bırakmıştı.
 
   Interneti çağımızın suç  mahalli olarak tanımlayan avukat Schneiderman, online oyun platformlarının art niyetli ve tehlikeli insanların dijital oyun alanı haline dönüşmemesi konusunda emin olmaları gerektiğini belirtti.
 
   Şu an için sadece New York'da gerçekleşen bu online güvenlik etkinliğine "Operation Game Over" adı veriliyor. New York'da kayıtlı 34.000, Amerika'da 750.000 kişi cinsel suçlardan ötürü sabıka kaydına sahip.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN cinsel suçlar seks suçluları internet oyun new york amerika online oyun
Tamamen Türkçe Crysis 3 Ön Siparişte Japon Yapımcıların 2013 İçin Planları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız