GTA V'den Yeni Haberler Var!

Talha Aynacı

 Spoiler Uyarısı: Aşağıdaki bazı bilgiler hikaye ile ilgili önemli ve keyif kaçırıcı bilgiler içerebilir.
 
 
 
  CVG'nin dergisi bu ay GTA V'in ön incelemesni içerecek bir sayıyla bayilerde satışa çıkacak. Ancak dergi henüz raflarda yer etmeden evvel ön incelemede yer alan bazı bilgiler internete düştü.

   Oyunun görev anlayışına değinen ön inceleme GTA V'de sert mizaçlı bir görev yapısı olmadığını, daha esnek bir yapıya sahip olduğu belirtilmiş. Görevin başlangıç ve bitiş noktaları serinin daha önceki oyunlarında olduğu gibi sıkı bir yapı bulunmuyor.
 
   İşte hikayeye önem verenlerin kesinlikle okumaması gereken yere geldik. 3 Ana karakter arasında olan Franklin aslında çift taraflı bir ajan. Duruma bağlı olarak Franklin suçlularla da çalışıyor, kanun adamlarıyla birlikte de hareket ediyor.
 
   Oyunda bulacağımız botların pek çoğunda dalış yapmamız için gerekli olan SCUBA kıyafetlerinden bulabileceğiz. Oyun içinden ekran görüntüsü almak içinse yine oyun içi cep telefonlarımızı kullanmamız gerekecek. Hatta cep telefonları üstünden Republican Space Rangers isimli bir oyunu dahi oynayabileceğiz.
 
   GTA V, günün belli zamanlarında, belli bölgelerde ve belli karakterler ile dahil olabileceğim dinamik görevleriyle de öne çıkan bir yapım. Bakalım dergi yayınlandığında daha hangi bilgiler gün yüzüne çıkacak.