Video Game Awards'da PS3'e Özel Oyun Duyurulacak

Samet Konuksal

     Video Game Awards'dan yeni duyurular bu hafta ile birlikte gelecek demiştik, işte o duyurular gelmeye başladı. New York'daki Times Meydanı'na bugün asılan Video Game Awards reklamında, o duyurulardan birisi gözüktü.
 
     Video Game Awards'ın reklamında belirtilene göre etkinlik içerisinde, Playstation 3'e özel "inanamayacağınız" bir oyun duyurusu gerçekleştirilecek. Bu reklamla birlikte akıllara ilk olarak God of War 4 geliyor. Daha önce birçok kez söylenti olarak karşımıza çıkan God of War 4, belirtilenlere göre VGA'da duyurulabilir.
 
     İkinci olarak ise geçtiğimiz günlerde Chris Molina'nın Twitter'ı aracılığıyla karşılaştığımız Super Smash Bros. benzeri bir Sony oyunu akıllara geliyor. Oyunda bütün Sony karakterleri bulunduğuna göre "inanamayacağımız oyun" terimi bu oyun için daha yerinde bir tabir.
 
     Herşeyin en iyisi bekleyip görmek. Video Game Awards 10 Aralık'ta sahnelenecek. Yeni PS3 özel oyunu dışında Alan Wake'in devamı, Metal Gear Solid: Rising ve BioWare'dan yepyeni bir oyun, bu etkinlikte duyurulacak. 
 
     Times Meydanı'ndaki VGA reklamını aşağıdan görüntüleyebilirsiniz. Yazılar pek belli olmasa da "inanamayacağımız PS3 oyunu", sunucu Geoff Keighley tarafından onaylandı.