God of War: Ragnarok İçin Yeni Mod PSN Zorunluluğunu Kaldırıyor

Mehmet Tandoğan

 
 
İlk olarak PlayStation konsoluna çıkışını gerçekleştiren, geçtiğimiz günlerde ise PC platformuna gelen God of War: Ragnarok bildiğiniz üzere tepkiyle karşılandı. Bunun en büyük sebebi PlayStation Network zorunluluğunun bulunması. Oyuna Steam platformundan erişseniz bile PSN hesabı açmanız ve bunu bağlamanız gerekiyor. Ancak bu şekilde oyuna giriş yapabiliyorsunuz.
 
PSN hesabı zorunluluğu modla ortadan kalkıyor
 
 
 
God of War: Ragnarok için PSN eleştirisi devam ederken bir mod geliştiricisi oyundaki bu zorunluluğu ortadan kaldırmak için kollarını sıvadı. Bu modla beraber oyunu herhangi bir gereksinim olmadan doğrudan oynayabiliyor ve tek tıklama ile geçiş yapabiliyorsunuz. Tek oyunculu hikaye odaklı bir yapıya sahip olduğundan dolayı bu tarz gereksinimler birçok oyuncuyu kötü yorum yapmaya itebiliyor.
 
Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve kolay bir şekilde kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Oyun içerisinden çıkan version.dll ve PsPcSdk.dll dosyalarını oyun klasörüne kopyalayabilir ve ardından oyunu başlatabilirsiniz.
 
Öte yandan PSN hesap gereksinimi nedeniyle oyun birçok ülkede engellenmiş durumda. Jetpack Interactive tarafından PC platformuna portlanan oyun, Steam platformunda önceden karışık etiketine sahipti. Şimdi ise çok olumlu etiketiyle öne çıkıyor.