Indiana Jones and the Great Circle Resmi Olarak Duyuruldu

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici MachineGames, daha önce geliştirdiğini doğruladığı Indiana Jones adlı oyunu resmi bir fragmanla duyurdu. Indiana Jones and the Great Circle adlı bu yapım, 2024 yılı içerisinde Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam ve Microsoft Store üzerinden yayınlanacak. Ayrıca Xbox Game Pass kütüphanesinde de yer alacak.
 
Sinematik bir aksiyon macera deneyimi bizlere sunulmak isteniyor 
 
 
 
Indiana Jones and the Great Circle, Raiders of the Lost Ark ve The Last Crusade filmleri arasında geçiyor. Oyun içerisinde birinci şahıs ve tek oyunculu bir macera deneyimi bulunuyor. Bu deneyimle beraber tarihin en büyük gizemlerinden birini ortaya çıkarmak için 1937'li yıllara geçiş yapıyoruz.
 
Dikkat çekici manzaraları ve lezzetli atmosferleri ile bizleri yeni bölgelere doğru götürmeyi hedefleyen oyunda, kadim bir gücün sırrını açığa çıkarmak için dünyayı araştırmaya koyuluyor ve Indiana Jones ile beraber yolumuza devam ediyoruz. Son Wolfenstein serisinin arkasındaki ödüllü stüdyo MachineGames'in geliştirdiği bu yapım, sinematik aksiyon macera deneyimini de bizlere sunmayı hedefliyor.
 
Duyuru fragmanı