Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İngiltere'de ki Xbox360'ların % 60'ı Arızalı

Sütten ağzım yandı, yoğurdu üfleyerek yiyeyim diyenlerin oranı % kaç acaba ?
Yeni nesil, gelişmiş teknoloji, artan problemler. Biz oyuncuların bu nesilde en çok dert yandığı konu, muhtemelen konsollarda oluşan hatalardır.
 
Hele ki Xbox360 ! İngiltere'nin teknoloji sitesi Cnet, geçtiğimiz ay içerisinde 1.128 konsol sahibini baz alarak yaptığı araştırma sonuçlarına göre; Xbox360 sahiplerinin % 60'ı  3 kırmızıyı görmüş. Hata oranı PS3'de % 16'ya inerken, Wii ile % 6'ya düşüyor.
 
1.128 konsol sahibinin 562'si Xbox360, 473'ü PS3 ve 591'i de Wii sahibiyken, bazılarının birden fazla konsola sahip olduğu belirtilmiş.

Pek çok Xbox360 kullanıcısı, konsolunun bir kereden fazla hata verdiğini bildiriyor. En kötü ihtimalle bir kere hata vermeye meyilli konsolun sahiplerinin % 32'si bu hatayı 2 defa, % 19'u ise en az 3 defa görmüş. Bir Xbox360 kullanıcısının, Microsoft geri ödeme yapmadan önce tam 6 defa tamir edildiğini söylemeside göze çarpan bir başka nokta.
 
Son 2 yılda konsol alıpta bir defadan fazla 3 Kırmızı Işık hatası görenlerin oranı ise % 29. Tüm bu hata oranları karşısında garanti ömrü uzatılan Xbox360'ın garantisine başvuranların sayısı % 70'e ulaşırken, "ben başımın çaresine bakarım" diyenlerin oranı ise % 15'i buluyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Xbox 360 ps3 wii 3 kırmızı ışık hatası donanım
Bioware: " FPS Formatında Bir Oyun Yapabiliriz" BioShock 2'nin Kapak Resmi Açığa Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız