Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox, Gamescom 2023'e Katılacağını Doğruladı

 
 
Xbox ve Bethesda, Gamescom 2023'e katılacağını açıkladı. Şu an için daha fazla ayrıntı duyurulmadı.

Gamescom 23-27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Geoff Keighley tarafından sunulacak olan etkinliğin açılış gecesi Gamescom Opening Night Live, 22 Ağustos'ta yapılacak.

Xbox & Bethesda'nın 2023'teki en büyük oyunu olan Starfield, gösteriden sadece iki hafta sonra piyasaya sürülecek. Xbox'ın diğer büyük 2023 oyunu Forza Motorsport ise 10 Ekim'de Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapacak.

Öte yandan PlayStation, Gamescom'a katılım sağlayıp sağlamayacağı bilinmiyor. Alman temelli GamesMarkt'a göre Sony'nin sunuma katılma planı şimdilik yok.

Gamescom, her yıl düzenlenen ve dünyanın en büyük oyun etkinliklerinden biri olan biri olarak karşımıza çıkıyor. 2023 yılında, heyecanla beklenen Gamescom etkinliği bir kez daha boy gösterecek ve oyun tutkunları için muhteşem bir deneyim sunacak.

Gamescom 2023, oyun endüstrisinin önde gelen şirketlerini ve geliştiricilerini bir araya getirecek. Katılımcılar en son oyunlar, teknolojiler ve trendler hakkında bilgi sahibi olacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak videogameschronicle Xbox Gamescom 2023 Bethesda
2023 Avrupa Yu-Gi-Oh! Ulusal Şampiyonası 10.000’e Yakın Duellocu Katılımıyla Rekor Kırdı Strateji Oyunu The Settlers: New Allies Konsollar için Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız