Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Her Yıl Yeni Seriler Piyasaya Sürecek


   Son yılların en çok eleştirilen konularından biri olan yeni ve orjinal seri yoksunluğundan yakınmayan yoktur sanırız. Çoğu firma yeni bir seri üretmek yerine daha önce çıkardığı ve ilgi gören oyununun devamını yapmak istiyor.
 
   Ancak böyle düşünmeyen bir firma da var. Ubisoft Kuzey Amerika direktörü Laurent Detoc, her yıl bir veya birden fazla yeni oyun serilerini piyasaya sürmek istediklerini dile getirdi.
 
   Geçen yıl Rocksmith'i çıkardıklarını belirten Detoc, artık her yıl bunun bir gelenek haline geleceğini söyledi. Bildiğiniz gibi E3 fuarında da Watch Dogs duyurulmuş ve oyunculardan olumlu geri dönüşler almıştı.
 
    Sanırız artık firmaların bu tarz bir düşünceye sahip olmalarının vakti geldi. Zira serileri sürekli olarak devam ettirmek, hem o serinin gidişatına, hem de firmanın kalitesine zarar verebiliyor. Yeni ve orjinal fikirlere ise her zaman kapımız açık.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VideoGamer watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360 new ip Laurent Detoc
MechWarrior Online'ın Özel Paketleri Çıktı Saints Row: The Third Paketi Saints Row 4 Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

S.P.E.C.I.A.L.

21.6.2012 16:59:10

0
Buradan Watch Dogs'un da seri olacağını mı çıkarmalıyız? Watch Dogs bana göre hiç de seri olacak bir oyun değil. Bence bunlara pirim verilmemeli. Watch Dogs'a da koyacaklar bir ton yan görev, yeni oyun diye satacaklar. Yeni seri yapmak bir seriyi 4-5-6 oyuna kadar uzatmaktan iyidir tabii ama onları da o kadar uzatmayacakları ne malum? Assassin's Creed'in bence hakkı en fazla 3 oyundu ama 5. oyunu çıkaracaklar ve onunla bitecek mi bilinmiyor bile. Kimse sevdiği birşeyin bitmesini istemez ama uzattıkça bozuluyor.

qqqqrpppp

20.6.2012 23:02:49

0
bkz call of duty

batangunes87

20.6.2012 21:34:10

-1
hee yaaa her yıl erteleme haberlerinden rekor kırar BSC :D

- The Stig -

20.6.2012 20:06:36

0
Piyasanın en baba 3'lüsünden biri.. Yakışır böyle bir hareket.. Ama bununla birlikte her eski serinin çıkması da ihtimali düşüyor.. Fakat haberin doğru olduğuna göre her sene güzel oyun bizleri bekliyor olacak.. Ben UBİSOFT'a her zaman güvendim her zamanda güvenirim.. En sevdiğim firmaların başında geliyor kendileri!

BSC Misafiri

20.6.2012 17:48:06

-1
ubisofta ölüüm

BSC Misafiri

20.6.2012 17:47:53

0
Bunu söyleyip aynı anda da Splinter Cell Blacklist'i duyurmaları da ironikmiş gerçekten. Zamanında Splinter Cell ve Prince of Persia gibi iki efsanesini rezil devam oyunlarıyla katleden bir firmanın bu sözleri hiç inandırıcı gelmedi bana. Hele o Watch Dogs'tan 11-12 tane çıkar artık demedi dersiniz. Bu kadar beğenilen oyunu Ubisoft yolmadan bırakmaz.

Yesil Kabus

20.6.2012 16:48:19

0
Güzel bir fikir. Serilerin devamının yanı sıra yeni seriler üretmek ve özgün fikirleri değerlendirmek çok hoş olabilir. :)

xLordRealx

20.6.2012 15:41:26

-1
Haberde belirttiğiniz üzere yapımcılar yeni seriler üretmek yerine genellikle varolan serilerin üzerinden gitmeyi tercih ediyorlar. Bunun iki sebebi vardır. Birincisi, varolan bir serinin üzerinden gitmek her zaman daha kolaydır. Yeni bir seri oluşturmak için yeni fikirler gerekmektedir. Yeni fikir üretmek de zordur ve bu fikirleri oyuna yansıtabilmek epey zaman alır. Yani mevcut serilerin üzerinden giderek beyinlerini yormamakla birlikte zamandan da tasarruf etmiş oluyor yapımcılar. İkincisi ise popülerliğini kanıtlamış oyunların ticari başarısının daha garanti olması. Yeni şeyler denemek her zaman risklidir. Oyun yapımcıları da risk almayı sevmezler. Sonuçta oyun yapmak kolay değildir, üstün bir çaba gerekir. Bana sorarsanız çizgisini koruduğu sürece seri oyunları her zaman desteklerim. Tabii bu yeni fikirlere açık olmadığım anlamına da gelmesin.

Guest-ED5D10718

20.6.2012 15:34:47

-1
İyi haber sayılmaz.Çünkü Ubisoft artık her ay bir ek paket çıkarır.İşimiz bitti...

gam3hunter

20.6.2012 15:33:56

0
her yıl aynı seriyi devam ettiren firmalar bile oyunun kalitesini giderek aşağı çekerken senede bir kere yeni seri çıkarmak tuhaf____doğrusu ubisoft'ta küçük firma değil ama neyse umarım altından kalkarlar

ErdemZen

20.6.2012 15:33:39

0
Orta yol en iyisi. Eskiden büyük firmalar her sene 5-6 yeni oyun çıkarır neredeyse hiç biri serileşemezdi, ki bunu yaşayan firmalardan biri de Ubisoft, son zamanlarda ise her stüdyo bir seriyi benimsemiş sadece o serinin yapımcısı haline gelmiş durumda bu da yenilikleri engelliyor. Eğer Ubi dediği gibi hem klasikleşen serilerini her yeni oyunla yeni özellikler ekleyerek güncel tutar, bir taraftan da gerçekten iddialı hazırlanmış yeni serilere başlarsa kısa zamanda EA'yi tehdit eder hale gelir.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız