Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

To the Moon PS5 ve Xbox Series'e Geliyor

 
 
Serenity Forge, Freebird Games tarafından geliştirilen rol yapma macera oyunu To the Moon mevcut nesil konsollara geliyor. Açıklanan detaylara göre oyun PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
To the Moon konsollara genişliyor
 
 
 
To the Moon şu anda yayıncı XD aracılığıyla Switch, iOS, Android ve PC platformu için mevcut durumda. Oyunun PC sürümü Steam mağazası üzerinden satışta. Dr. Rosalene ve Dr. Watts'ın tuhaf macerasına konu olduğumuz yapımda insanlara son bir kez daha şans verebiliyor ve ilgi çekici olayların karşımıza çıktığını görebiliyoruz.
 
Hastalar son nefesini vermeden önce karakterlerimiz hayatlarında yapmak isteyip de yapamadıkları şeyi yerine getiriyor. Bazen insanlar görmediği birini görmek ve son kez adım atmak istediği bir yere varmak istiyor. İşler bu durumdayken biz de onların isteklerini yerine getirmek için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz.
 
To the Moon içerisinde bildiğiniz üzere piksel grafikler bulunuyor ve oldukça rahatlatıcı bir deneyim sunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Half Life 2 RTX Modundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı Clock Tower: Rewind PS5, PS4 ve Switch için 31 Ekim'de Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız