Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TES V: Skyrim'in Metacritic Ortalaması 96 Oldu

Büyük bir maceraya atılmak için daha ne bekliyorsunuz?
    Bugün piyasaya çıkan The Elder Scrolls V: Skyrim için heyecanlı mısınız? Aslında heyecanlı olmak için o kadar çok neden var ki. Şimdi bu nedenlere bir yenisi daha eklendi. Skyrim'in Metacritic ortalaması 96 desek sanırım bu sizi daha da heyecanlandıracaktır.
 
     Metacritic'e göre oyunun Xbox 360 sürümünü inceleyen 58 otoritenin ortalaması 96 oldu. Bu gerçekten de harika bir ortalama. Diğer yandan Playstation 3 sürümünü inceleyen 14 otoritenin puanı ise 95 olurken, PC sürümü ise 6 otorite tarafından incelenmiş ve 94 ortalama tutturmuş.
 
     Bethesda yetkililerinin dediği gibi oyun bütün platformlarda benzer eğlenceyi sunuyor. Buna rağmen Xbox 360 sürümünün 58 otorite tarafından incelenmesi bize daha iyi bir fikir veriyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metacritic The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
Sony "UMD Passport" Programını Duyurdu Saints Row: The Third Japonlara Fazla Çılgın Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.11.2011 17:43:12

0
RADIO_HEA_D bu oyunu cod,bf3 gibi oyunlarla karşılaştırman çok yanlış birşey biri fps diğeri rpg tarzı ve oyunun özellikle grafikleri hakkında eleştirmişsin onuda söliyim demekki daha önce tes serisini oynamamışşın bu oyunda ön planda olan grafikler deil oyunun oynanışı,atmosfer,hikayesi fln önemlidir ve bu yönleriyle elştirmek daha doğrudur.

brk135

11.11.2011 14:56:48

0
@radio_hea_d daha ne diyeceksin ki zaten? bf cod bundan daha iyi demen zaten yeterince ağır. seslendirmelerde sadece büyücü çok kötüydü. gerisi gayet iyi. bug'lar var bazı yerlerde. ders çalışmam lazım başından kalkamadım. atmosfer harika, dövüş sistemi güzel, her zaman ki gibi animasyonlar arızalı ama çok geliştirilmiş oblivion'a göre. senaryo ilgi çekici, hemen görevi yapsamda öğrensem modundasınız. adam bf cod daha iyi demiş, bunu bunu alın dışarı!

RADIO_HEA_D

11.11.2011 13:36:21

0
Ne demek ölü taklidi yapar gider falan.Görende bişey dedik sanır oyuna.Biride dio FPS sevion falan filan.Ne alaka...20 yıldır her türlü oyunu oynuorum RPG ne demektir sizden iyi biliorum merak etmeyin siz.Bu kadarda fanboyluk yapmayın.Oyun içinden eksikleri söledim hemen dişleri çıkartmışınız.Zaten oyunun ilerki patchlerle düzeltilebileceğindende bahsettim yalnız size bigün patch gelip düzelmenizi beklemek gerçekçi olmıcak gibi...

sheldoncooper

11.11.2011 12:36:54

0
@RADIO_HEA_D ölü taklidi yapin gider.

KatanaHero

11.11.2011 12:24:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun dukkanlarda satisa ciktimi? D&R yada benzeri dukkanlardan oyunu datin alan varmi?
Valla ben Aral ithalata sordum biz getirmiyoruz Tiglon'a sorun dedi. İki kez mail attım cevap vermediler. Ben de sinirlenip Steam üzerinden satın aldım

BSC Misafiri

11.11.2011 11:56:46

0
Oyun dukkanlarda satisa ciktimi? D&R yada benzeri dukkanlardan oyunu datin alan varmi?

KatanaHero

11.11.2011 11:54:15

0
quote:

Tabi bi inceleme yapar gibi herşeyi söleyip oynamayanların heyecanını kaçırmak istemem sadece genel bi değerlendirme yaptım.Bu oyun eğer 95 alıosa yani BF3 COD gibi oyunlar 120 alır diyebilirim.Oyunun farklı bi tarzı var yalnız eksik yanlarıda var.
Değerli arkadaşım tamam anladık FPS tipi oyunlardan hoşlanıyorsun ama bir zahmet bir RPG oyununu FPS oyunu ile karşılaştırma. Elma ve armutu karşılaştırmaya benziyor yaptığın. Hatasız oyun olmaz. Her oyun ilk çıktığında büyük hatalar barındırır bunlar zamanla düzeltilir. Eleştirilerini 6 ay sonraya sakla derim.

RADIO_HEA_D

11.11.2011 11:48:42

0
Oyunun pc sürümünü oynamaktayım ve açıkçası grafik açısından oyunun geride kaldığını sölemem gerek kaplamalarda sıkıntılar var.Bi adım sonrasıyla bi adım öncesi grafiklerin kayması gibi şeyler sıkça karşınıza çıkıyor.Ayrıca oyunun optimizasyon sorunuda var diyebilirim.6950 ile 1080p de ultra ayar 40 fps civarı seyrediyor verdiği görüntüye göre çok daha fazla fps vermesini beklerdim.Tabi grafik konusunda şundanda bahsetmeliyim fps düşme sebebinden biri çok geniş bir harita üzerinden olması aynı bf3 gibi.Yinede gelecek driver ve patchlerle durumun daha iyi olacağını bekliyorum. Oyunun oynanışına gelirsek bi adamı takip et dediğinde o adamın belli aralıklarla durması ve arkadan gelio musunuz die bakması belki fena bişey değil ama zaten dümdüz bi yoldaysanız ve aranızda 1 metre yoksa bile bunu yapması çok can sıkıcı oluyor.Durduk yere dönüp arkasına bakıyor.Aynı şey dialoglar arasındada oluyor.Oyunun biraz akıcılık sorunu var gibi. Ses konusunda oyun müzikler olarak güzel yalnız dialoglar birazcık ortamdaki havayı yansıtmaktan uzak gibi. Tabi bi inceleme yapar gibi herşeyi söleyip oynamayanların heyecanını kaçırmak istemem sadece genel bi değerlendirme yaptım.Bu oyun eğer 95 alıosa yani BF3 COD gibi oyunlar 120 alır diyebilirim.Oyunun farklı bi tarzı var yalnız eksik yanlarıda var.

dehard

11.11.2011 11:31:06

0
100 üzerinden 50 veren yok mu ? aaa tabi varsa bile koymaz onu ortalamaya metacritic microsoft'un arka bahçesidir

BSC Misafiri

11.11.2011 11:30:57

0
ırk seçeneği oldukça fazla sadece elfler için bile üç çeşit var.grafikler muazzam eleştirdiğim tek nokta npclerin konuşmalarında malesef duygu yok.Şiir okur gibi replik okumuş seslendirenler. gerçekçi dövüş sistemi sizi sıkmıyor.Oldukça ayrıntılı bir yapım tercih yapmak için dahi durup düşünüceğiniz zamanlar oluyor.yılın en sağlam rpg si olmuş.

Thailano

11.11.2011 10:47:41

0
video inceleme isteriz :))
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız