Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Machine Destekli 250 Oyun Var


    CES 2014 kapsamında Steam Machine'leri tanıtmak amacıyla ufak bir konferans düzenleyen Valve, tanıtım sırasında 13 farklı firmanın kasalarını ortaya çıkarmıştı. Valve, konferans bünyesinde Steam Machine'lardan yeni bir detaya da yer verdi. 
 
    Yapılan açıklamaya göre Valve'ın PC'leri oturma odasına taşıma projesi Steam Machine, şimdiden 250 farklı oyunu tam anlamıyla destekliyor. Bu sayının, ilk örneklerin piyasaya çıkmasından sonra artışı bekleniyor. Ek olarak, Steam Machineler 250 oyun haricindeki yapımları stream yoluyla da oyunculara sunabilecek.
 
    Bu arada, tanıtım alanından çekilmiş fotoğrafa aşağıdan bakabilirsiniz. Steam Machineler gerçekten de güçlü yapılarına rağmen çok büyük cihazlara benzemiyor.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
PC steam steamos steambox steam machines valve steam controller
Alien: Isolation, Detaylarıyla Listelendi Duke Nukem Bu Hafta iOS'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FOX-BytkN

7.1.2014 18:50:01

0
Hele bi ülkemize gelsinde o zaman düşünürüz almayı falan :D

mycryengine

7.1.2014 13:18:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: wustti mesele donanim olarak fark atmak degil optimizasyon olarak fark atmak. 500 dolarlik steambox beni ne kadar idare edecek ve oyunlari hamgi seviyede oynicam hangi cozunurlukte olacak. konsol da olay belli zaten. yani diyecegim o ki fiyatlar pahali. bu isi yanlis yaptilar. bi tane steam machine cikaracaklardi. fiyati bu diceklerdi. oyunlari optimize edeceklerdi cikaran firmalar. konsol gibi alip kullanacaktik. hem steam os gelisecekti hem rekabet gelecekti. su haliyle konsollari safdisi etmesi hayal. gidip pc toplar zaten adam. steam os de bi sure sonra silinip gider. steam os olmayinca da zaten olayin bi anlami kalmiyo.
700 dolarlık makineni içinde GTX780 var.GTX780 600 dolar. Diğerleriyle birlikte toplasan emin ol 700 dolardan çok daha fazla ödersin ve çok daha fazla yer kaplar. Optimizasyon ve sıcaklık sorunu gibi bir problem olmadığı sürece Steam Machine bence çok gereksiz ama tasarruf etmek için birebir. Tabi ülkemizde hiç mi hiç zannetmiyorum. Zira durumlardan iyiye değil kötüye gidiyor. ValvE'ın böyle bir işe girmesini saçma buluyorum. Steam Machine benim için 2 sene sonra alınabilir. Zaten bilgisayarım sorunsuz kaldırıyo oyunları, ne zaman baktım eskiyor kasmaya başlıyor giderim ValvE'in Machinelerinden alırım.

wustti

7.1.2014 12:40:09

0
mesele donanim olarak fark atmak degil optimizasyon olarak fark atmak. 500 dolarlik steambox beni ne kadar idare edecek ve oyunlari hamgi seviyede oynicam hangi cozunurlukte olacak. konsol da olay belli zaten. yani diyecegim o ki fiyatlar pahali. bu isi yanlis yaptilar. bi tane steam machine cikaracaklardi. fiyati bu diceklerdi. oyunlari optimize edeceklerdi cikaran firmalar. konsol gibi alip kullanacaktik. hem steam os gelisecekti hem rekabet gelecekti. su haliyle konsollari safdisi etmesi hayal. gidip pc toplar zaten adam. steam os de bi sure sonra silinip gider. steam os olmayinca da zaten olayin bi anlami kalmiyo.

ankara

7.1.2014 11:52:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri cyberpower'ın 499 dolarlık kasası hem ps4'e hem de xbox one'a fark atıyor. fiyatı xbox one ile aynı, ps4'ten 100 dolar fazla. bizim konsolboylar da rekabet edemez moduna girmişler

pc exc yok diyen insanlar gitsinler bi steami açsınlar. microsoftla sonynin birbirini yediği dayz veya rust en çok satanlar listesinde kaçıncı bi baksınlar. veya kendilerinin yüzlerce lira yatırdığı oyunlar indirimlerle kaç paraya inmiş baksınlar.
Doğru söze ne denir

obiwan165

7.1.2014 09:52:08

0
Fiyatlar şimdilik pahalı gözüküyor ama ben ilerisi için umutluyum.uygun fiyatla ülkemize gelirsede alırım.humble bundlelar ve steam indirimleri sayesinde 40-50 tl civarına 50 tane oyun aldım bunu konsollarda yapmak mümkün değil suan için yeni nesil almanın bir cazibeside yok.ps3e uygun fiyata oyun alsan ki bu minimum 1 oyun için 15 tl ödemen gerek bu oyunu ps4te oynayamıyacaksın ama pcde öylemi. yalnız steam os değilde bunlara windows kurmak gerek

BSC Misafiri

7.1.2014 09:05:42

+7
cyberpower'ın 499 dolarlık kasası hem ps4'e hem de xbox one'a fark atıyor. fiyatı xbox one ile aynı, ps4'ten 100 dolar fazla. bizim konsolboylar da rekabet edemez moduna girmişler pc exc yok diyen insanlar gitsinler bi steami açsınlar. microsoftla sonynin birbirini yediği dayz veya rust en çok satanlar listesinde kaçıncı bi baksınlar. veya kendilerinin yüzlerce lira yatırdığı oyunlar indirimlerle kaç paraya inmiş baksınlar.

StrikeX

7.1.2014 09:05:10

0
Tamam 500 $ yurtdışı fiyatı Türkiye'de almaya kalksan yine bi PS4'den pahalı olacak.

White Death

7.1.2014 08:56:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: StrikeX Biz sanıyorduk ki konsollar ile rekabet edecekti bu cihazlar. Fiyatları çok ucuk. Sistemleri güzel ama sonuçta konsolların da gücü ve fiyatıda belli. Ayrıca Ex. oyunları da eklemek lazım.
Üreticiye göre değişiyor fiyat. 1500 $ olanda var 500 $ olanda.

tango606

7.1.2014 08:50:56

0
konsollarla baş edemezler konsollarda şuan itibariyle güçlü yeni nesil tabiki zaten konsollar gücünü ex oyunlardan alır sims ex miydi ya :)

StrikeX

7.1.2014 08:39:41

+1
Biz sanıyorduk ki konsollar ile rekabet edecekti bu cihazlar. Fiyatları çok ucuk. Sistemleri güzel ama sonuçta konsolların da gücü ve fiyatıda belli. Ayrıca Ex. oyunları da eklemek lazım.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız