Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil: Infinite Darkness Animasyon Dizisi 8 Temmuz'da Yayınlanacak

 
Capcom ve Netflix, Resident Evil: Infinite Darkness CGI animasyon dizisinin 8 Temmuz'da Netflix'te yayınlanacağını duyurdu.

Dizi hakkında:
 

2006'da, Resident Evil 4'teki olaylardan birkaç yıl sonrasında geçecek. Beyaz Saray'daki gizli bilgilerin ihlalinin soruşturulmasında görevlendirilenler arasında Leon S. Kennedy de bulunur ve ışıklar söndüğünde Leon ile SWAT ekibi zombi sürüsünü alt etmek zorunda kalacaktır.

TerraSave personeli Claire Redfield ise mültecilere destek sağlamak için ziyaret ettiği ülkede genç bir çocuğun çizdiği ve viral enfeksiyon gibi görünen gizemli bir resimle karşılaşır ve bunu araştırmaya koyulur. Claire, sosyal yardım tesisi yapılmasını talep etmek adına sonraki gün Beyaz Saray'ı ziyaret eder ve burada Leon ile karşılaşır. Leon, çocuğun çizgidi bu görsel ile zombi salgını arasında bir bağlantı olduğunu düşünür fakat Claire'a aksini söyler. Bu sırada salgın ülkeyi sarsan olaylara yol açmaya başlamıştır.


Yeni fragman:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
GTA, RDR, NBA 2K, BioShock, Borderlands ve Civilization Serilerinin Satış Miktarları Açıklandı Resident Evil 7 Satışları 9 Milyona Ulaştı, Monster Hunter World: Iceborne 7.7 Milyon
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rindaman

25.5.2021 08:14:41

0
Adamlar yine cgi köklemiş. En azından oyun değil, izlerken vram yetmezliği ve fps düşüklüğü yaşamayacağız.

Venomstr

19.5.2021 23:15:37

0
Dizi olarak yapmaları şahane oldu.

mehmetalpertr

19.5.2021 21:49:16

+1
merakla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız