Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo 3DS'den Donanımsal Değişiklik Beklemeyin

 
   Gerek GameBoy Advance, gerekse Nintendo DS ömürleri boyunca çeşitli donanımsal değişikliklere uğrayarak farklı modelleriyle yeniden piyasaya çıktılar. Nintendo DS; şişman, lite, DSi, DSi XL gibi farklı donanımıyla raflarda yer edince, aklımıza Nintendo 3DS'in şöyle ikinci circle pad eklenmiş haliyle yeniden piyasaya sürüleceği fikri gelmiyor değil.
 
   Ancak Shigeru Miyamoto'ya göre Nintendo'nun 3DS'e olan yaklaşımı daha farklı. Oyun devi için Nintendo 3DS'in başarısı herşeyden önemli: "Nintendo 3DS'in mevcut donanımsal yapısından gerçekten de tatmin oldum. Bu jenerasyonun en iyisi olduğunu düşünüyorum." diyen usta isim, kendisine hatırlatılan Nikkei gazetesinin 3DS XL modeli hakkında yaptığı haber üzerine şu sözleri dile getirdi: "Doğrusu şu anda üzerinde çalıştığımız konu yeni nesil bir el konsolu."
 
   Miyamoto, ikinci circle pad'in yerini konsolun sahip olduğu harekete duyarlı sensörün doldurabileceğini de sözlerine ekledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN Nintendo 3DS Nintendo 3DS Nintendo 3DS XL
THQ, Kalan uDraw Tabletlerini Satmak İstiyor Max Payne 3 Hilecileri Aynı Sunuculara Atılacak

Chidori

13.6.2012 21:45:33

0
3DS'in 2. circle pad'e ne kadar ihtiyacı var ? Adamlar gayet güzel satış rakamlarına ulaştılar, eski köye yeni adet neden gelsin ki ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız