Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA 2K25 MyTEAM Moduna Gelecek Büyük Güncellemeler Açıklandı

 
2K, NBA® 2K25 MyTEAM moduna gelecek tüm yeni özellikler ve güncellemeler hakkında kapsamlı bir bakış sundu. NBA 2K25, dört yeni oyun modu, mod genelinde avantajlar ve ödüller sunan yeni bir yıl boyu sürecek MyTEAM REP sistemi, bir dizi kalite iyileştirmesi, the Auction House’un geri dönüşü ve daha fazlasını ekliyor.
 
“Visual Concepts'teki NBA Geliştirme Başkan Yardımcısı Erick Boenisch, “MyTEAM genelinde yeni modlar, geliştirilmiş özellikler ve topluluk geri bildirimlerinin uygulanmasıyla, piyasadaki en kapsamlı kart toplama deneyimlerinden birini yaratmak için önemli güncellemeler yaptık” dedi. "Topluluk geri bildirimlerini uygulamak bu yıl önemli bir odak noktasıydı. 2K oyuncularını net bir şekilde duyduk ve Auction House’utalep üzerine geri getiriyoruz."
 
NBA 2K25 MyTEAM'deki yeni modlar ve canlı etkinlikler şunları içeriyor: 
 
- Triple Threat Park: NBA 2K25, MyTEAM tarihindeki en büyük yükseltmelerden biri olan Triple Threat Park'ı PlayStation®5, Xbox Series X|S ve PC'de sunuyor. Bu mod, NBA 2K16 Rivet City Championship MyPARK’ın Yeni Nesil yeniden yaratımıdır. MyTEAM menülerinden veya The City'den erişilebilir ve Triple Threat Online ile Triple Threat Online: Co-Op çok oyunculu oyunları için yeni ev işlevi görür. Orijinal Rivet City çatı katı gibi, toplam dokuz kort vardır - dördü 2 oyunculu 3v3 oyunları ve beşi 6 oyunculu 3v3 Co-Op oyunları için ayrılmıştır. NBA 2K25'te ilk kez oyuncular, MyPLAYER'ları kenardan izlerken NBA oyuncuları ile Park oynayabilecekler.
 
- Breakout: Breakout, NBA 2K25 MyTEAM'deki yeni tek oyunculu deneyimdir. Oyuncular, oyun tahtasından çıkmaya ve ödüllerini kazanmaya çalışırken, kişisel tercihlerine göre hızlı Triple Threat 3v3, Clutch Time 5v5 veya kısaltılmış 13 kartlık Tam Kadro oyunlarında mücadele edecekler. Oyuncular her tahtayı keşfederken, mevcut NBA takımları, tarihi takımlar, All-Time takımları ve yıl boyunca yayınlanan yeni koleksiyonlardan oluşan diğer temalı takımlara karşı oynayacaklar. Oyuncular dış kenara ulaştığında, nihai ödülü kazanmadan önce son bir kapı bekçisi takımıyla karşılaşacaklar.
 
 
 
- Showdown: Showdown, NBA 2K25'teki yeni kazanma odaklı çok oyunculu moddur ve geçmiş MyTEAM yıllarından ilham alır. Showdown, en iyi oyuncular içindir ve en iyi ödülleri sunar. Oyunlar 4 dakikalık çeyreklerle 13 kartlık Tam Kadrolar ile oynanır. Bu modun özünde, birincil hedefin kazanmak ve terfi etmek olduğu 15 seviyelik bir ilerleme sistemi vardır. Kazanma serileri, merdiveni daha hızlı tırmanmanızı sağlar. Oyuncular, önceki hafta birkaç galibiyet elde ederse, her Cuma saat 8:00 Pasifik Zamanı'nda bir ödül grubu seçebilirler. Oyuncular, her hafta belirli bir Showdown galibiyetine ulaştıktan sonra, yeni rekabetçi modumuz King of the Court’a katılmaya hak kazanacaklar.
 
- King of the Court: King of the Court, her hafta en iyilerin yarıştığı yerdir. Bu özel etkinlik, 14 Eylül'den itibaren her Cumartesi 10:00-14:00 PT saatleri arasında düzenlenecek. Katılmak için oyuncuların önceki hafta Showdown veya Triple Threat Park modlarında belirli bir yeterlilik eşiğine ulaşması ya da MyTEAM REP seviyelerinde yükselmesi gerekir. Her King of the Court oyunundan sonra, oyuncular performanslarına göre bir Oyun Puanı kazanacaklar. Üç oyun kaybederlerse, o Cumartesi King of the Court’taki süreleri sona erecek. Her Cumartesi final Oyun Puanı, tüm rakipler arasında sıralanacak ve nihai No. 1 King of the Court belirlenecek.
 
İşte daha fazla güncelleme:
 
- The Auction House Geri Dönüşü: Topluluğun talepleri doğrultusunda, NBA 2K25 MyTEAM modunda Müzayede Evi geri dönüyor. Oyuncular, Koleksiyonlarını geliştirmek için kartlarını MyTEAM Points (MTP) kullanarak açık artırmaya çıkarabilir veya kart satın alabilir. Müzayede Evi menüsü, arama, satın alma ve satış işlemleri için tek bir merkezi nokta haline getirildi, bu da daha akıcı bir deneyim sunuyor. Oyuncular artık My Auctions menüsünden doğrudan seçtikleri kartı arayabilecek, böylece kartlarını satmadan önce MTP fiyatlarını kolayca kontrol edebilecekler.
 
 
 
- MyTEAM REP: NBA 2K25, MyTEAM moduna yeni bir REP sistemi getiriyor. REP sistemi, her sezonun sonunda sıfırlanmayan, yıl boyu sürecek bir başarı göstergesidir. Yeni ödüller arasında sezonluk, aylık ve haftalık Ücretsiz Paketler, Fire Ball gibi popüler ödüllerin geri dönüşü, Müzayede Evi’ne erişim ve Dark Matter seviyesine ulaşan oyuncular için G.O.A.T. Jayson Tatum Oyuncu Kartı gibi büyük ödüller yer alıyor. REP liderlik tablosu, İlk On REP Oyuncusunu INVINCIBLE Logolarıyla süslüyor, birinci olan ise G.O.A.T. Logosu alacak.
 
- New Way to Get In the Game: NBA 2K25, oyunculara MyTEAM’in temellerini, NBA 2K oyun mekaniklerini ve basketbol sporunu öğretmek için tasarlanmış yeni bir eğitim modu sunuyor. Oyuncular, Yeni Nesil için Learn 2K eğitimi aracılığıyla başlayabilir ve ardından MyTEAM’e geri dönerek çeşitli MyTEAM modlarına, özelliklerine ve özel “Welcome to MyTEAM” görevlerine giriş yapabilirler. MyTEAM HOME sekmesinde bulunan Eğitim Merkezi'nde, oyuncular Eğitimleri tekrar izleyebilir, İpuçları & Tüyolar videolarını izleyebilir, Serbest Atış çalışması yapabilir veya MyTEAM kadrolarıyla bir Scrimmage yapabilir. 
 
NBA 2K25 ayrıca akıcı menüler ve kullanıcı arayüzü, yeni rozetler, Takeover Kartları, güncellenmiş Koç Kartları, sadece 5 oyunla sınırlı olmayan yeni Free Agent oyuncu kartları, yenilenmiş bir The Exchange versiyonu ve daha fazlasını içeren güncellemeler ekleyecek.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Gamescom 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar Sinematik Korku Oyunu Retrieval İçin Yeni Fragman Yayınlandı

yaratıc1KLAVYE

23.8.2024 13:34:20

0
Fifa ve Nba 2K görünce artık midem bulanıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız