Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konami'nin Satış Beklentileri %48 Düştü


     Bir çok firmanın finansal raporlarını ortaya döktüğü bu günlerde, Konami tarafından da raporlar geldi. Raporlara göre firma geçtiğimiz seneye göre düşüş yaşıyor.
 
     Raporlara göre Konami'nin konsol ve dijital satış kolunda satışlar %19 azalarak, bu sene 80.5 milyar yenlik gelir getirmiş. Bu rakam yaklaşık olarak 859 milyon $'a veya 547.6£'e denk. Aynı zamanda firmanın yıllık satış beklentileri de 17 milyar yenden 8.2 milyar yene çekildi. Bu, beklentilerde %48'lik bir düşüş yaşandığı anlamına geliyor.
 
     Öte yandan Pro Evolution Soccer'ın 'katı' bir performans gösterdiği söyleniyor. Konami'nin sosyal içerik bazında 34 milyon kayıtlı oyuncusu bulunduğu da bu raporlarda belirtilenler arasında.
 
     Önümüzdeki günlerde çıkacak olan MGR: Revengeance ve Kojima'nın üzerinde çalıştığı Metal Gear Solid: Ground Zeroes'un, Konami'ye büyük gelir getireceği söyleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
konami pro evolution soccer metal gear rising metal gear solid fiscal year
The Vanishing of Ethan Carter Duyuruldu Her Yıl Yeni Bir Ouya Modeli Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sir Maximus is BACK

8.2.2013 12:19:49

0
MGS:Ground Zeroes çıksın,Konami canlanır.

Kazumatr

7.2.2013 19:40:31

0
firmalar oyunlarini kendi ozunden cikmayarak devam ettorzeled bunu yasamicaklar belkixe.Cunku yenilikcilik yaptik deyip oyunun koklerinden ayri bisey yapiyorlar oyunun asil kitleside oyunu ya demosunu oynayip almiyor yada ondan sonra oyundan umudunu kesip birdahada o oyunu almiyor. firmalar aetik ozune donsede bizde adamgibi oyun oynasak . capcomun dino crisis ve onimusha serisi vardi harikaydi nkye bunlar cikmiyor anlamiyorum gerci capcom arrik adam gibi oyun yapacagina oyun icinde bulunan dlc yi nasi cakallik yapip satarim hesabi icinde. konami gine dier firmalardan daha iyidir

aydogdu1453

7.2.2013 18:28:59

0
Konami iyidir.Oyun camiasına güzel yapıtlar kazanmıştır.Son senelerde çok geride kalmış olsa da eski oyunları hala oynanır ve sevilir.

LimeLight

7.2.2013 17:09:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Dandik PS3 oyunlarına devam
Dandik !? herhal hiç ps3'e çıkan özel oyunları oynamadın ? Şu sıralar kotu gidiyor ama Mgs 5 i çıkarırsalar ve eski mgslere benzerse o zmn satar işte.

rambocuk

7.2.2013 15:32:48

0
uncharted serisine baksınlar her yıl çıkarsalar o grafiklerde o oynanabilirlikte bir oyun her yıl katlanarak satışını yapar şimdi yani yapan yapıyor ne ekersen onu biçersin

BSC Misafiri

7.2.2013 14:38:54

0
Ps Vitaya oyun yapıyor MGS ondan kazanır

BSC Misafiri

7.2.2013 14:38:25

+2
evet bu konuda gercekten konuşmamız gerekır hakketten de japon fırmalarda buyuk bır dusus var son 2 senedır.ben bunu dun burada yazmıştım...konamı saten sılent hıll vatra yaptırmıştı..capcomun durumu ıcler acısı.yani sadece konsollara suç bulmak ne kadar dogru hakketten eskı oyunların tadı yok.yanı basma kalıp oyunlar..bazı oyunlar multı ıle kurtarıyor....saten multı konusunda japon fırmaları tam bır felakat ben hıc multı adam akıllı gormedım japonlarda...bu bır makale konusu..yaratıcılıgın olmadıgı yerde bayalık ınsanları sıkar...işte oyunlar hep aynı...

BSC Misafiri

7.2.2013 14:38:13

0
Dandik PS3 oyunlarına devam
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız