Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gamestick Haziran Ayına Ertelendi

Bir USB Bellek şeklindeki Gamestick ayrıca bir de kontrolcüye sahip

    Tıpkı Ouya gibi Android tabanlı bir başka konsol olan Gamestick'in çıkış tarihi Nisan ayından Haziran ayına ertelendi. Konsolun geliştiricilerinin açıklamasına göre Gamestick'e olan ilgi beklenenden çok daha fazlaymış.
 
     İlk aşamada 1.000 adet konsol üretmeyi düşündüklerini açıklayan yetkililer, buna rağmen Gamestick'e olan talebin 10 binlerce olduğunu, bu nedenle konsolun çıkışını Haziran ayına ertelediklerini açıkladılar. Gamestick'e ilginin bu kadar yüksek olması ilgi çekici.
 
     Gamestick için 100.000 dolar toplamak amacıyla Kickstarter projesi başlatıldığını ve 647,658 dolarla bağış projesinin tamamlandığını belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Gamestick Andorid Konsol
Darkstalkers: Resurrection'a Yama Geliyor FIFA 14 Bu Hafta Gösterilecek

rambocuk

8.4.2013 12:30:56

+1
Yılan oyunundan okadar büyük keyif alıpta bugünki telefon oyunlardan neden haz etmediğimi anlıyamıyorum okadar gereksiz geliyorki belkide yeni nesilde yıllar sonra bunlardan ilgiyi kesip büyük oyunlara tamamen odaklanabilir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız