Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyond Good & Evil 2'nin Hala Geliştirilme Aşamasında Olduğu Açıklandı

 
 
Ubisoft, geçtiğimiz günlerde Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition sürümünü resmi olarak duyurdu. Bu duyurunun ardından birçok hayran ve oyuncu Beyond Good & Evil 2'nin gelip gelmeyeceğini merak etti. Şimdi ise Ubisoft resmi bir açıklama ile bu soruya yanıt verdi.
 
Beyond Good & Evil 2 uzun yıllardır çıkmazda olan bir proje
 
 
 
İlk olarak 2016 yılında duyurulan ve o zamandan beri sorunlu bir geliştirme sürecine sahip olan Beyond Good & Evil 2, hayranlar tarafından beklenen projeler arasında yer alıyor. Bir noktada oyunun iptal edildiği düşünülse de Ubisoft yaptığı açıklamayla beraber projenin hala geliştirme aşamasında olduğunu doğruladı. Bu doğrulamanın dışında herhangi bir yeni bilgiye sahip değiliz.
 
Uzun süredir geliştirme aşamasında olduğu belirtilen ancak ne yazık ki herhangi bir ilerleme göremediğimiz Beyond Good & Evil 2 için 8 yıllık bir geçmiş bulunuyor. Bu süreçte oyunun baştan geliştirildiği, iptal edildiği veya rafa kaldırıldığı söylentileri yer aldı.
 
Öte yandan devam oyununun gelip gelmeyeceğinin merakını ateşleyen Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition açıklanan detaylara göre 25 Haziran tarihinde Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC ve Nintendo Switch için piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.
 
Peki siz ilerleyen süreçte Beyond Good & Evil 2'nin yayınlanacağını düşünüyor musunuz?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming oyun haberler 2024
Riviera: The Promised Land'in PC için Remaster Versiyonu 17 Temmuz'da Çıkış Yapıyor Cities Skylines 2 İçin Büyük Güncelleme Yayınlandı

BSC Misafiri

26.6.2024 14:16:30

0
Bir AAAAAAAA oyun daha gelecek Ubisoft'tan Skull And Bones gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız