Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak

 
 
Obsidian Entertainment stüdyosu tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Avowed için yeni açıklamalarda bulunuldu. Oyun yönetmenleri oyunun uzunluğu hakkında çeşitli detaylar verdi ve bu durum oyuncuları memnun edecek gibi görünüyor.
 
Avowed yaklaşık kaç saatlik ana hikayeye sahip olacak?
 
 
 
Haziran ayının başlarında gerçekleştirilen Xbox dijital etkinliği kapsamında yeni detayları öğrendiğimiz Avowed, beklenen yapımlar arasında yer alıyor. Sunum sırasında yayınlanan yeni video sayesinde oyunun dövüş sistemine, geniş ve çeşitli haritasına ve fantastik dünyasına bir bakış atıldı. Bu sunumun ardından oyunun yönetmenleri, bir önceki projeleri ile karşılaştırmada bulundu.
 
Avowed yönetmenleri Carrie Patel ve Gabe Paramo, yakın zamanda Game Informer ile yaptıkları bir röportajda çeşitli detayları bizlere sundu. Üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla ilerleyebileceğimiz ve rol yapma unsurlarının ön planda olduğu oyunda, diğer karakterlerle beraber etkileşime girebilecek ve ilgi çekici ortamlarda karakterimizi geliştirebileceğiz.
 
Oyunun uzunluğu sorulduğunda yönetmenler, 2019'da piyasaya sürülen The Outer Worlds'e benzer olduğunu aktardı. How Long to Beat tarafından açıklanan bilgilere göre The Outer Worlds'ün ana hikayesi yaklaşık 13.5 saat sürüyor. Ana görevlerin dışında yan görevleri de hesaba katarsak 27.5 saatten fazla bir oyun süresi elde edebiliyoruz. Oyunu tam anlamıyla tamamlamak ve tüm başarıları elde etmek istiyorsanız ise 42 saatlik bir süreyle karşı karşıya kalıyorsunuz.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Avowed, 2024 yılı içerisinde Xbox Series ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming oyun haberler 2024
Cities Skylines 2 İçin Büyük Güncelleme Yayınlandı Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız