Dead Island Filmi Gelebilir (Güncelleme)

Gökhan Yılmaz

Dead Island'ın oynanış görüntülerini merakla bekliyoruz

 
     Techland'ın geliştirdiği Dead Island, uzun bir aradan sonra çıkan tanıtım videosu ile oyuncularda oldukça büyük bir beğeni topladı. Tanıtım videosunun YouTube üzerinden ilk 24 saatte bir milyon kez izlenmesi, isim haklarını elinde tutan Sean Daniel Company ve Union Entertainment'a yaradı.
 
     Sean Daniel Company ve Union Entertainment, 2009'da Dead Island'ın filmi için isim haklarını satın almıştı. Söylenenlere göre bu firmalara pek çok ajans ve stüdyodan teklif gelmeye başlamış. Henüz yapımın oyunu ve filmi hakkında konuşmak için erken olsa da önümüzdeki haftalarda filmden görüntüler görebileceğimiz düşünülüyor.
 
     Güncelleme: Dead Island'ın dağıtım haklarını elinde tutan Deep Silver, oyunun film haklarını pek çok ilgi görmesine rağmen satmadığını belirtti. Elbette bu Dead Island'ın filminin yapılmayacağı anlamına gelmiyor fakat Deep Silver bu konuda temkinli davranıyor. Dağıtımcı, oyun - film ikilisinden genellikle birinin başarısız olduğuna dikkat çekerken şimdilik sadece oyuna odaklanmak istediklerini belirtiyor.