Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Nesil Borderlands'ı Görmek Birkaç Sene Alabilir


    2K Games tarihinin en çok satan oyunu olan Borderlands 2'nin ardından Gearbox ile 2K Games cephesinden, Borderlands: The Pre-Sequel adında ara oyun duyurusunu gördük. Farklı bir yapımcı tarafından geliştirilen ara oyun için Gearbox'ın CEO'su bir açıklama yaptı. 
 
    Bildiğiniz gibi Borderlands: The Pre-Sequel, PC, PS3 ve Xbox 360 için duyurulmuş durumda. Bir röportajda konuşan Gearbox'ın CEO'su Randy Pitchford, yeni nesille ilgili konuştu. Pitchford, "Şu an satılan toplam PS4 ve Xbox One sayısı, Borderlands 2 satışlarından düşük. Haliyle nerede talep varsa oraya yoğunlaşmak durumundayız. Borderlands serisi PC, PS3 ve Xbox 360'ta aktif olarak yaşıyor. Talep yeni nesil konsollara da sıçrar mı bilemeyiz." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
2K Australia 2K Games FPS RPG Borderlands PS3 Xbox 360 PC
Killer Instinct'in 6.8 GB'lık Güncellemesi Senaryo Modunu ve Yeni Karakteri Ekliyor The Last of Us'ın PS4 Sürümü Resmi Olarak Onaylandı, İlk Bilgiler Amazon'dan Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

10.4.2014 14:59:29

0
çok haklısın bu kadar bencıl olmamaları gerekıyor

BSC Misafiri

10.4.2014 00:26:28

0
her firma eski nesil oyunlarının satışlarından daha az yeni nesil konsol satıldı diye böyle yaparsa kim yeni nesile oyun çıkaracak? kusura bakmayın ama gearbox gerçekten paradan başka birşey görmüyor!

KAKÁ

9.4.2014 22:25:48

0
Yeterki gelsin beklemeye razıyım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands: The Pre-Sequel
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız