Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wildstar'ın Çıkış Tarihi Açıklandı


    MMO-RPG türünde oldukça deneyimli bir ekip tarafından kurulan Carbine Studios'un yeni projesi Wildstar, PC'ye özel olarak geliştiriliyor. Bir süredir test süreci devam eden Wildstar, beklenen çıkış tarihine kavuştu.
 
    Yapılan açıklamaya göre Wildstar, 3 Haziran tarihinde piyasa çıkışını yapacak. Oyunun ön siparişleri ise 19 Mart tarihinde başlayacak. NCsoft, bu tarihte oyunun hem normal sürümünü, hem de Digital Deluxe sürümünü ön siparişe çıkaracak.
 
   Oyunun Digital Deluxe sürümünde ekstradan özel kostüm, binek(Hoverboard), Title ve zırh boyası bulunuyor. Her iki sürümü de ön sipariş yapanlar ise, özel bir ev modeli, Title ve daha fazla çanta bölümünün haricinde oyuna üç gün önceden başlama hakkı ve beta dönemlerine katılım şansı elde edecekler.
 
    Bütün siparişlere Wildstar'ı oynamak için 30 günlük bir süre de veriliyor. Aylık ödeme tabanına dayanan Wildstar, oyun içi parayla süre alma imkanı da sunuyor. Wildstar'ın eğlenceli ön sipariş tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Wildstar NCsoft Carbine Studios MMO MMORPG Uzay PC
Bayan Oyuncuları Hedef Alan Bir MMORPG Oyunu Duyuruldu Blizzard'ın Yeni MOBA'sının Alpha Sürümünde Paylaşım Yasağı Yok

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wildstar
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız