Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U için Fiyat İndirimi Düşünülmüyor


      Nintendo, yavaş giden satışları arttırmak için 3DS'e fiyat indirimi yapmıştı ve konsolun satışları kısa süre içerisinde yükselişe geçmişti. Peki Nintendo Wii U için de böyle bir şey yapılabilir mi? Nintendo başkanı Satoru Iwata'ya göre böyle bir şey mümkün değil.
 
     Wii U'nun zaten maliyetinin altına (oyunlardan para kazanmak için) satıldığını söyleyen Iwata, böyle bir şeyin seçenekler arasında olmadığını söylüyor. Wii U'nun satışlarını arttırmak için konsola özel oyunlar duyurmanın, fiyat indiriminden daha mantıklı olduğunu düşünen Nintendo böyle bir şey yaparsa oyuncuların ilgisini daha fazla çekebilir.
 
     Özellikle E3 fuarında büyük bir şov yapması beklenen firma yeni nesil konsolların eli kulağında olduğu bir dönemde oyuncuları daha yakın olmak isteyecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Electronic Arts, FUSE'u Erteledi Dragon's Dogma: Dark Arisen'dan Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tunc-rıdvan

3.2.2013 12:48:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: omeriyibas

birincisi fiyat hiçde uygun değil... yakın zamanda(yeni Xbox yeni ps) 3dste olduğu şok indirim geli,cek... ikincisi basic modeli tavsiye etmem, zaten işletim sistemi 5 gb kalıyor 3 gb... god oyunları nereye yükleyecen...
Günümüzde çoğu kişinin her yıl telefona 600$'a yakın para verdiğini düşünürsek, yıllarca kullanılacak bir makine için bence uygun bir fiyat ama hafıza konusunda cimrilik yapmaları gerçekten sinir bozucu bir olay

furkangoth

3.2.2013 02:15:48

0
Tabii ki bizim işimize gelir ancak şu anda konsol satışlarından zarar ediyorlar(ki her ne kadar pek inandırıcı gelmese de) ve oyun satışları da iyi değil pek. 3ds'in bu kadar satmasının tek sebebi fiyat düşüşü değildi aynı zamanda arka arkaya muhteşem oyunlar çıktı ki hala çıkmaya devam ediyor. Wii U'nun da satışlarının Zelda çıkınca canlanacağının farkında olduklarından bu kadar erken fiyat düşüşü yapmazlar.

omeriyibas

31.1.2013 19:19:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903 300 dolar basic model. bence uygun fiyat
birincisi fiyat hiçde uygun değil... yakın zamanda(yeni Xbox yeni ps) 3dste olduğu şok indirim geli,cek... ikincisi basic modeli tavsiye etmem, zaten işletim sistemi 5 gb kalıyor 3 gb... god oyunları nereye yükleyecen...

cengizhan1903

31.1.2013 17:41:24

0
300 dolar basic model. bence uygun fiyat

BSC Misafiri

31.1.2013 16:47:18

0
wıı u nun fıyatı pahalı saten...ps4 ve 720 geldıgı zaman fıyat dusecek.pazarın kaymagını alıyorlar...haketten bır ınceleme yapılmadı sızın tarafınızdan enteresan.

Barxxx

31.1.2013 14:35:22

0
wii u incelemesi yapacak mısınız?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız