Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vampire Survivors PS4 ve PS5 İçin Çıktı

 
Çıkışından iki yıl sonra Vampire Survivors şu anda PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarında yer alıyor. Geliştiriciliğini Poncle ekibinin üstlendiği yapımda sürekli olarak etrafınıza mermiler saçabiliyor ve üzerinize gelen düşmanları ortadan kaldırmak durumunda kalıyorsunuz.
 
Sevilen oyun artık Playstation konsollarında
 
 
 
PlayStation konsollarına çıkışını kutlamak için geliştirici ekip yepyeni bir fragman yayınladı ve Sony konsollarında oyunun nasıl göründüğüne dair ilk bakışı sundu. Roguelite bir deneyimi bizlere sunan oyunun PlayStation sürümü, temel içeriğin yanı sıra daha önce yayınlanmış tüm DLC'leri beraberinde getiriyor. Ücretli ve ücretsiz ek paketler arasında Among Us ve Contra gibi diğer oyunlarla yapılan işbirliği sürümleri yer alıyor.
 
Sevilen oyun Vampire Survivors şu anda Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch, PC, Mac, iOS ve Android'de mevcut durumda. Önümüzdeki haftalarda ve aylarda oyun için daha fazla güncellemenin geleceğini aktarmakta fayda var.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Space Marine 2 Xbox Series X/S'te Ön Yüklemeye Açıldı Eternal Fire, IEM Rio 2024 Yolcusu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız