Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run Filmi 2021'e Ertelendi

 
Belirli bir kesimin çocukluğunda önemli bir yer kaplayan Sünger Bob karakterinin yeni filmi The SpongeBob Movie: Sponge on the Run ertelendi.
 
Normalde bu yıl vizyona girmesi beklenen film, 2021'e ertelendi. Sadece ertelenmekle kalmayıp filmin beyaz perdede gösterime girmesi yerine dijital olarak yayınlanmasına karar verildi.
 
The SpongeBob Movie: Sponge on the Run'da Sünger Bob ve Patrick'in Gary'i kurtarmak için Kayıp Şehir Atlantis'e gidişini izleyeceğiz.
 
Filmin yönetmenliğini ve yazarlığını Tom Hill yapıyor. Seslendirme kadrosunda ise Tom Kenny, Bill Fagerbakke, Mr. Lawrence, Matt Berry, Clancy Brown bulunuyor. Ayrıca direkt fiziksel olarak da Keanu Reeves bu filmde bulunacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri The SpongeBob Movie: Sponge on the Run sünger bob çizgi film yayın tarihi ne zaman oyuncular keanu reeves konusu
The Mandalorian'ın Yaratıcısı, Star Wars Yaratıcılarının İzleyicileri Dinlemesi Gerektiğini Söyledi Epic Games Store 61 Milyon Aylık Aktif Kullanıcıya Ulaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız