Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us'ın 2. Sezonundan Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Naughty Dog ve HBO işbirliği kapsamında ilk sezonuyla beraber büyük beğeni toplayan The Last of Us dizisi için yeni sezon hazırlıkları bildiğiniz üzere başladı. 2025 yılı içerisinde vizyona girmesi planlanan ikinci sezondan yepyeni bir fragman şu anda yayınlanmış durumda.
 
The Last of Us'ın yeni sezonundan yepyeni görüntüler
 
 
 
HBO'nun beğeni toplayan uyarlamasının 2. sezonu şu anda yapım aşamasında bulunuyor. Yeni fragman detaylarına bakacak olursak, The Last of Us Part 2 oyuncularının tanıyacağı pek çok sahne yer alıyor. Bunlar arasında Joel ile Ellie arasındaki olaylar, Abby'nin (Kaitlyn Dever) hikayeye dahil olması, Ellie'nin Dina ile olan ilişkileri ve çok daha fazlası bulunuyor.
 
Fragman boyunca hikayeye dahil olan yeni karakterlerin de ön plana çıktığını aktarabiliyoruz. The Last of Us'ın ikinci sezonu 2025'in ilk yarısında yayınlanacak. Daha önce onaylandığı üzere ikinci sezon toplamda 7 bölümden oluşacak ve The Last of Us Part 2'yi tamamen kapsamayacak. Dolayısıyla üçüncü bir sezonun daha geleceği bildiriliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun firmalar oyunlar 2024
Horizon Zero Dawn Remastered Duyurusuyla Temel Oyun Zamlandı Ubisoft, Masa Oyunu Monopoly'i Piyasaya Sürdü: Neler Sunuyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız