Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: FF: Versus XIII, FF: XV Olarak Değişiyor

- Haydi çıkaracaksanız, çıkarın şu oyunu artık, uykumu getirdiniz... Zzzz...
 
    Uzun yıllardır Final Fantasy hayranlarını bekleten Final Fantasy: Versus XIII için çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Internete düşen ve içinde Final Fantasy Versus XIII sahneleri bulunan yeni bir video sonucunda oyunun isminin artık "Final Fantasy XV" olacağı speküle ediliyor.
 
     Aşağıdan sizlerin de tanıklık edebileceği bu videonun sahte olma olasılığı da oldukça yüksek. Buna benzer sahte video örnekleriyle defalarca karşılaşmıştık. Videonun sonuda bir diğer çarpıcı nokta ise oyunun Playstation 3'ün yanısıra Wii U'ya da çıkacak şekilde logolarının  bulunması. Xbox 360'a dair ise herhangi bir ipucu görünmüyor.
 
    Square Enix'in E3'te Final Fantasy Versus XIII'ü göstermeyeceğini biliyoruz. Fakat ani bir Final Fantasy XV duyurusunun gerçekleşmemesi için hiçbir sebep yok. Tabi bu durum sahte değilse...
 
    Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Sahte mi, gerçek mi? Karar sizin...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MCV final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix final fantasy xv e3
Van Hellsing, Vampir Avına Çıkıyor! Skyrim - Dawnguard'ın Tanıtım Videosu Yayında!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.6.2012 00:14:14

-1
XV olursa x360a da .ıkar buyuk ihtimalle ama projeye ps3te başladıklarına göre daha ağır olacak ps3 surumu

Sulu Çor Kağan

31.5.2012 22:14:25

0
Artık şu isminin değişmesi lazım FF'nin. Çünkü bu seri bitmeyecek bitmediği gibi artık 432423 gibisinden sayılar olacak. Sayılar arttıkça artık gözümde daha da basitleşiyor seri.

ChronoGear

31.5.2012 20:05:46

-1
Oyun Wii U ve PS3`e cikar ama ismi degismez. Bu arada bilmeyenlere hatirlatalim Final Fantasy XIV ana senaryo oyunu degil online oyundur ve Nintendo`ya cikan Chronicles serisi gibi serinin yan oyunu olarak derecelendirilir. Oyunun ismi degisebilir ama FFXV kesinlikle olmaz. Final Fantasy XIII-3`un onunu acmak icin isim degisebilir ama FFXV kesinlikle olmaz. Bu sunumda sahte her acidan bu videoyada aldanmamak gerekir. Sunu iyi biliyorum Xbox 360`da satmayan Final Fantasy markasini tekrar ozune yani Japon konsollarina dondurmek Square-Enix`in yapacagi en akillica hamle. Hem Final Fantasy XIII`de oldugu gibi aksiyon transformers tarzi zenci karakterin oldugu bir oyuna donmez, hemde efsane isim FFXIII ile aldigi agir yarayi tekrar sarabilir. Herzaman dedim SquareEnix bundan sonraki nesil Final Fantasy icin gene Sony ve Nintendon`un kucagina oturur diye. Dediklerim oluyor :D

GoldPunch

31.5.2012 19:21:20

0
Bana da doğru geldi. Önceki trailerlardan anladığımız gibi umarım aşk ağırlıklı bir oyun olur. Birde Noctis'i inşallah değiştirmezler, çok karizma çünkü. Şu FFX'in yeni halini de bekliyorum ama uzun zamandır ondan da haber gelmedi. PS Vita ve PS3'e geliştiriliyordu. Sanırım en son remake olmayacağını açıklamışlardı. Sadece çözünürlük artacakmış.

fatality1907

31.5.2012 18:16:52

0
bu haber büyük ihtimal doğru. şimdi ff 13 çıktı 14 çıktı 13-2 çıktı şimdi bide ff 13 versus diye bir isimle çıkması oyunun pazarlanması açısından saçma bir isim olur. daha öncedende vardı böyle söylentiler. hatta oyunun ps3 özel olmayacağı xbox 360 pc ve wii u için de çıkacağı söylenmişti. umarım haber doğrudur.

Urahara0

31.5.2012 17:07:48

0
doğru olsada yalan olsada ben çıkış traihi bekliyordum sonda wooooooo hooooooo two tousanddddd yerine :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız