Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SimCity'den Yeni Ekran Görüntüleri

 
    Maxis'ten yeni nesil SimCity için 2 yeni ekran görüntüsü yayınlandı. Ekran görüntülerinde bu nesle yakışır cinste yeni grafiksel özellikleri görmekteyiz. Bunlar arasında 'motion blur', alan derinliği, geliştirilmiş ışıklandırmalar ve dinamik gölgelendirme sistemi göze çarpıyor. 
 
   SimCity çoğu yönüyle harika görünüyor diyebiliriz. 2013 Şubat ayına göz kırpan oyunun Facebook'ta sosyal yapımının da yayınlandığını hatırlatalım. PC'ye özel yapımın yeni görselleri aşağıda, tadını çıkarın:
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Electronic Arts Maxis SimCity SimCity V ekran görüntüleri
Max Payne 3 DLC'sine Tanıtım Videosu Sony: "Vita Sattıracak Oyunlar Yolda"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

artenis

29.6.2012 10:25:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya @artenis hocam makat havası var belki ancak kim ne derse desin bu plastikimsi,maketimsi artık herneyse bu seriye çok yakışacak.. En azından çok daha kaliteli çizimler,binalar,arabalar ve bir simulasyon bizleri bekliyor olacak! Bundan kimsenin şüphesi olmasın.. Bende daha gerçekçi olmasını beklerdim ama şu görüntülere baktıkça bunun daha güzel olduğuna karar verdim.. Şu renlerin güzelliğine baksana! :) Çevre detayları çok yakışmış..Bence SimCity hiç olmadığı kadar güzel olacak! EA'ye güvenmiyorum ancak MAXİS varken şüphe duymak bizim gibi hayranlarına yakışmaz ;)

onrsvnc

29.6.2012 04:36:25

-1
yeni sims çıkarsınlar ya yetti çoluğu çocuğu sims3 paketleriyle soydukları oyun da güzele benziyo oynarım kesin biz pc ciler üvey olduğumuz için artık strateji oyunu da çıkmıyo mongol nesil forever

- The Stig -

29.6.2012 00:59:06

+1
@artenis hocam makat havası var belki ancak kim ne derse desin bu plastikimsi,maketimsi artık herneyse bu seriye çok yakışacak.. En azından çok daha kaliteli çizimler,binalar,arabalar ve bir simulasyon bizleri bekliyor olacak! Bundan kimsenin şüphesi olmasın.. Bende daha gerçekçi olmasını beklerdim ama şu görüntülere baktıkça bunun daha güzel olduğuna karar verdim.. Şu renlerin güzelliğine baksana! :) Çevre detayları çok yakışmış..Bence SimCity hiç olmadığı kadar güzel olacak! EA'ye güvenmiyorum ancak MAXİS varken şüphe duymak bizim gibi hayranlarına yakışmaz ;)

Poros

29.6.2012 00:38:32

0
Güzele benziyor.

artenis

28.6.2012 22:07:02

-1
en sevdiğim serilerdendir ama ilk sızan goruntulerden beri söylüyorum MAKET havası var görüntülerde.... rahatsız edici

Psychotechnic

28.6.2012 21:35:46

0
Yeni SimCity güzel görünüyor. Bir de şu devamlı internet bağlantısı gerektirmese mükemmel bir oyun ortaya çıkar.

maxell37

28.6.2012 20:36:06

0
bu adamlar işi biliyor..

CHARISMATIC

28.6.2012 20:31:50

0
maxis bu ısten anlar sim onlardan sorulur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SimCity
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız