Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill: The Short Message'ın Kaç Kez İndirildiği Açıklandı

 
 
Konami tarafından oyunculara sunulan korku ve gerilim odaklı bir deneyimi karşımıza çıkaran Silent Hill: The Short Message'ın bugüne kadar kaç kez indirildiği açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 3 milyon indirmeyi şu anda aşmış durumda.
 
Silent Hill: The Short Message ücretsiz olarak oynanabiliyor  
 
 
 
Yeni Silent Hill deneyimi, PlayStation Store üzerinden PlayStation 5 konsolları için 31 Ocak'ta ücretsiz olarak indirilmeye sunuldu. Oyun 5 Şubat'ta bir milyon, 12 Şubat'ta ise iki milyon indirme sayısını aştı. Dikkat çekici ara sahnelerle ve hikaye anlatımı ile beraber ön plana çıkan oyunda, arkadaşı Maya'dan gelen mesajları takip eden Anita adlı karakteri kontrol ediyoruz.
 
Sapkın canavarlarla karşılaşabileceğimiz ve gerçeklik duygusunun paramparça olduğu yapımda, ilgi çekici ortamlarda kendimizi bulabiliyor ve bulunduğumuz noktada buralarda neler olup bittiğini öğrenmeye çalışabiliyoruz. En son oyun teknolojileriyle desteklenen Silent Hill deneyimi şu anda yalnızca PlayStation 5 konsollarında ücretsiz olarak oynanabiliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
League of Legends 2024 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Finali'nin Adı Belli Oldu! Mafia: Definitive Edition'ın Xbox Game Pass'e Geleceği Doğrulandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız