Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sasuke vs Itachi


 
     Animeseverlerin merakla beklediği Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 için yeni ekran görüntüleri ve dergi taramaları ortaya çıktı.
 
     Öncelikle dergi taramasından bahsedecek olur isek burada hikayeninde kilit noktalarından ve serinin en önemli dövüşlerinden biri olan Sasuke ve Itachi mücadelesinden kareler görüyoruz. Bu sahnelerde iki kardeşide Uchiha klanının da en önemli saldırılarından biri olan Katon: Goukakuyu no Jutsu'yu yaparken görüyoruz. Ayrıca dikkat çeken bir diğer nokta da Sasuke'nin Susanoo tekniğini kullandığı sahne oluyor.
 
     Ekran görüntülerinin diğer kısmı ise Naruto ve Sakura'yı Kakashi'ye karşı görüyoruz. Bu da Shippuuden kısmının ilk bölümlerindeki mücadeleyi bizlere göstermiş oluyor. Ekran görüntüleri arasında oyunun E3 demosundan çekilen bazı görüntülerde bulunuyor.
 
     Üç farklı karakterin gözünden ana hikayeyi takip edeceğimiz ve PS3, Xbox 360 için çıkışını yapacak olan oyunun bu yeni ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Naruto CyberConnect2 PS3 Xbox 360 Dövüş Adventure Naruto: Ultimate Ninja Storm 2
GTA: Spider City mi? GoldenEye 007'den Yeni Ayrıntılar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bobo75

10.10.2010 19:33:24

0
emrecan snn adını ... , .... her seyini ..... anladın sen onu sanane lan ... bn snn var ya ........... , baskasının yerine yorum belirtmek ne oluo beyni bos herif

BSC Misafiri

6.7.2010 20:29:44

0
sırf bu oyun için konsol alınır bence

BSC Misafiri

20.6.2010 13:58:43

0
bende bekliyorum umarım online vs'si vardır:)

die.Rache

20.6.2010 11:37:00

0
EMRECAN11 Nickli kisi kendi adina konus kardesim benim tamam mi?! Kimsenin umrunda degilmis,sanki herkesin zihinlerini okumusta yorum yapiyor lafa bak..Benim ve milyonlarca kisinin umrunda..Castlevania ile birlikte bekledigim bir oyun..

Antrim

20.6.2010 02:34:22

0
bu oyun bençe artık kimsenin umrunda degil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Naruto: Ultimate Ninja Storm 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız