Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nicalis'ten Wii U İle İlgili Umut Verici Açıklama

  
   Nicalis stüdyosunun başındaki isim olan Tyrone Rodriguez, Wii U ile ilgili yaptığı yorumların yanlış anlaşıldığını düşünerek yeni bir açıklama yayımladı. Rodriguez, bu açıklamalarda Wii U'nun ne kadar güçlü bir konsol olduğuna vurgu yapmış. Açıklamanın tamamı şu şekilde:
 
   "Dediklerim sanırım yanlış anlaşılmış Diğer firmalar için Wii U'nun 5 ile 10 yıl arasında değişen bir ömrü olabilir. Ancak biz AAA kalitesinde oyunlar yapmıyoruz. Üst düzey grafikler sunan oyunlar da yapmıyoruz. Ama Wii U bu ikisini de yapabilecek kadar güçlü bir konsol."
 
   Ne diyelim, sonunda Wii U ile ilgili umut verici bir açıklama yapıldı. Nintendo'nun oyuncu kitlesi için her ne kadar grafikler büyük önem taşımasa bile, yeni nesile ayak uydurmak açısından üst düzey bir konsol herkesi mutlu edecektir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak WiiUGo Nintendo Wii U Konsol Console power AAA games oyun Nicalis Tyrone Rodriguez Graphic grafik motor
Rock Band'in iOS Sürümünde "Kapanacak" Duyurusu CoD: Black Ops 2'nin Zombi Modu Posteri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

4.5.2012 00:39:14

0
E3 den sonra yapın fanboyluklarınızı!

cyberdejin

3.5.2012 21:53:20

0
Nintendo wii u ile 7. nesili yakalayacak zor bela. çok sağlam exclusivelere ihtiyacı olacak wii'nin başarının yarısını bile görmesi için. yoksa bu kadar exclusive stoğu olan ps3 dururken kimse gidip wii'u ya para vermez. ps4 veya yeni xboxu bekler...

T3RR1BL3WH1SP3R

3.5.2012 19:41:00

+1
YA BEN ANLATMAK SIKILDIM EA THQ UBİSOFT SQUARE ENİX ROCKSTEDY MONTREAL GİBİ OYUN STÜDYOLARI Wİİ U NUN GÜCÜNÜ ÖNE SÜREN AÇIKLAMALAR YAPIYORLAR ŞU ANKİ NESİLDEN ÇOK DAHA GÜÇLÜ GİBİ SİZ HALA BOŞ BELEŞ YORUMLAR YAPIYORSUNUZ YA HARCORE KISMINA GELİNCE BU OYUN STÜDYOLARI DESTEK VERİNCE EMİNİM Kİ HARDOCORE OYUNCULARINDA YÜZÜ GÜLECEKTİR

ChronoGear

3.5.2012 15:26:30

0
3DS`ede Xbox 360 gucunde diyordu fakirler gorduk allah askina :D :D :D Nintendo ucuzcu ucuza mal uretir ama eylencesi sonsuz olur o yuzden bu nesil konsollarin cilalanmis hali Wii U baska bisey degil :D

xenferious

3.5.2012 14:27:43

-2
üst düzey dediği suanki ps3 kadardır eminim. nintendo hardcore oyunculara yönelik bişey yapmadıgı surece evdeki wii yi tv ye dahi bağlamicam. satıldıgım gibi duruyor.

BestInTheWorld

3.5.2012 13:31:10

0
Kesinlikle beklediğim haberlerden biri!!!Umarım bizi üzmez nintendo!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız