Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu

 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan PlayStation 5 konsolu için özel oyunların dışında artık Microsoft oyunları da geliyor. Bu kapsamda ilk oyunlardan biri olan korsan oyunu Sea of Thieves, konsola girişinden bu yana oldukça tutulan bir yapım oldu. Şimdi ise Mayıs ayının en çok indirilen PlayStation 5 oyunu olduğunu doğrulayabiliyoruz.
 
Sea of Thieves yükselmeye devam ediyor
 
 
Sea of Thieves geçtiğimiz ay hem Amerika Birleşik Devletleri'nde hem de Avrupa'da en çok indirilen PlayStation 5 unvanını kazandı. Bu bilgiler, PlayStation blog içerisinde yayınlanan ve PlayStation 4 ve PlayStation 5 için en iyi 20 listeyi sunan içerikten geliyor.
 
Her ne kadar çok satan Call of Duty ve Minecraft sayesinde rakip platformlarda güçlü bir yer edinmiş olsa da Xbox, yakın zamanda Pentiment, Hi-Fi Rush, Sea of Thieves ve Grounded'dan başlayarak PlayStation ve Nintendo Switch'e ek oyunlar getirmeyi planladığını duyurdu. Geçen ayın Avrupa ve ABD'deki PS5 indirme listelerinde ilk 20'de Microsoft'a ait dört oyun yer alıyordu.
 
Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, her platforma oyunları ulaştırmayı ve bu kapsamda Halo Combat Evolved'in yenilenmiş bir sürümünü PlayStation'a getirmeyi düşündüklerini belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.6.2024 10:45:06

0
Forza horizon 5 gelsin CoD ve Ea Fc'den sonra yılın en çok satan oyunu olur iddia ediyorum. Bütün Forza franchiseından kazandığın geliri PS5'de yayınlayarak kazanma imkanın var hem oyunu tam fiyattan satarsın hem de deli gibi içerik satarsın,hadi gelsin artık bekliyoruz:)

BSC Misafiri

17.6.2024 10:44:51

0
Xzort oyunu oynuyoz efsane ya. Onlr bizim oyunları oynamak için beklerken biz onların exclere de çöktük adamlar neden xbox aldığını şaşırdı

BSC Misafiri

16.6.2024 23:10:42

0
Sony fanboylara bak sen xzort diyorlar ama oyunlarını buldu mu en çok onu oynamışlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız