Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima Oculus Rift'i Araştırıyor

   İlerleyen senelerde oyun dünyasının önemli parçalarından birisi haline gelmesi beklenen sanal gerçeklik cihazlarının en önemlilerinden Oculus Rift şimdilik PC'ye özel olarak geliyor. PC ile arasının pek de iyi olduğunu kolay kolay söyleyemeyeceğimiz Hideo Kojima, Oculus Rift üzerinde bir araştırma yapmaya başlamış gibi görünüyor. Metal Gear Solid serisinden tanıdığımız Kojima, kendi ofisinde Oculus Rift'i denerken alınmış bir fotoğrafı paylaştı. Bu fotoğraf akıllara Kojima cephesinden PC'ye yönelik bir projeyi getirmedi değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oculus oculus rift virtual reality sanal gerçeklik pc john carmack
Ubisoft Kampanyasında T.Clancy Oyunlarına İndirim Final Fantasy XV ve KH3 Açıklamaları Yakında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KillerGhost

22.2.2014 09:07:59

0
Konsollara Oculus Rift desteği gelirse hemen edinirim.Kojimadan korku oyunu bekliyorum,kendiside korku oyunu yapmak istiyorum demişti belki Oculust Rift'i yapıcağı korku oyununda destekler.

nedensiz07

22.2.2014 08:05:46

0
Sony zaten kendi göbek bağını kendisi kesecek.. Isterse vermesinler konsola destek..

BSC Misafiri

22.2.2014 07:25:32

-3
Aç tavuk rüyasında konsol oyunlarını PC'sinde görürmüş derler :D Oculus Rift'i mobile getireceğiz diyen adamlar konsollar oculus rift'i kaldırmaz diyorlar. PC yalakaları. Kojima çıkarmaz PC'ye oyun falan. Metal Gear Rising adlı dandik oyun bile PC sahipleri ağladı diye aylar sonra çıktı. Serinin ana oyunları hiç çıkmaz.

Quirah

22.2.2014 02:04:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: einhander gelecekte konsollara destek geldıgınde kullanmak ıcın bır on ınceleme yapıyordur. pc ye bırsey cıkartma ıhtımalı yok gibi birşey.
Oculus Rift yapımcılarının konsol planı yok. Bu yüzden Sony kendi VR cihazını geliştiriyor. İkinci kısım için, Metal Gear Rising PC'ye gelmişti.

einhander

22.2.2014 01:57:41

0
gelecekte konsollara destek geldıgınde kullanmak ıcın bır on ınceleme yapıyordur. pc ye bırsey cıkartma ıhtımalı yok gibi birşey.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oculus Rift
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız