Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Koei Tecmo yeni strateji oyunu Nobunaga’s Ambition: Awakening'i duyurdu

 
 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Kou Shibusawa, strateji taktik oyunu Nobunaga's Ambition: Awakening'i PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) için duyurdu. Oyun Dünya çapında 20 Temmuz'da dijital olarak piyasaya sürülecek.
 
Oyun Japonya'da Nobunaga's Ambition: Shinsei with Power-Up Kit olarak adlandırılacak ve hem fiziksel hem de dijital olarak satışa sunulacak. 
 
Seriye yeni oyunlar ekleniyor
 
 
 
İlk olarak 1983'te piyasaya sürülen oyunla beraber Nobunaga'nın Ambition serisi dünya çapında toplamda 10 milyondan fazla sattı. Bu satış sayısıyla beraber seri, diğer strateji oyunları arasında yer buldu. Bu gelişmelerle beraber serinin yeni oyunu Nobunaga’s Ambition: Awakening duyuruldu.
 
Nobunaga’s Ambition: Awakening, 16. yüzyıl Japonya'sında geçiyor. Savaşların hakim olduğu ve sıkıntı bir sürecin yaşandığı bu dönemde herkes hayatta kalmanın ve daim olmanın yolunu arıyor. Serinin en popüler özelliklerinden biri olan kuşatma, Nobunaga's Ambition: Awakening'de tamamen yeni bir şekilde geri dönüş yapıyor.
 
Nobunaga’s Ambition: Awakening duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nobunaga’s Ambition: Awakening
Kart tabanlı strateji oyunu Wildfrost 12 Nisan'da geliyor Point Blank Oyun Taktikleri (Harita, Ürün, Silah, Karakter)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız