Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Come: Deliverance 2 İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Deep Silver ve geliştiriciliğini Warhorse Studios’un üstlendiği Orta Çağ temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance II için yepyeni bir oynanış videosu yayınlandı. Bir buçuk dakikalık video içerisinde oyundan çeşitli kesitler görebiliyoruz.
 
Kingdom Come: Deliverance 2 beklenen yapımlardan
 
 
 
Kingdom Come: Deliverance II bildiğiniz üzere 15. yüzyıl Bohemya'sında geçiyor ve iç savaş ortamında bulunduğumuz bir dünyaya temel alıyor. Demircinin oğlu Skalitz'li Henry adlı karakteri kontrol ettiğimiz yapım, bir intikam mücadelesini bizlere sunuyor. İlk oyunda ailemizin katledilmesi ile beraber taşıdığımız bayrağı devam oyununda sürdürmeye hazırlanıyoruz.
 
Hareketli şehir sokaklarından yemyeşil ormanlara ilerleyebileceğimiz oyunun oynanış videosuna bakacak olursak, at sürme mekanikleri, ara sahneler, karakterimizin seslendirmesi, animasyon kalitesi ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor.
 
Kingdom Come: Deliverance II, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için 11 Şubat 2025'te çıkmaya hazırlanıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Görsel Roman Oyunu Stella of The End 2024'te Switch'e Geliyor Taktiksel RPG Flint: Treasure of Oblivion 24 Ekim'de Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.8.2024 20:51:09

0
Birinci oyuna son koymayı unutanlar umarım ikinci oyunda aynı hatayı yapmazlar. Geçen gün bir arkadaş YouTube 'a inceleme videosu koymuş. Gördüğüm kadarıyla dövüş mekanikleri aynı. Bu oyunu Rockstar veya Bethesda yapsa kesin yılın oyununa aday olabilirdi.

BSC Misafiri

22.8.2024 10:56:22

0
Oyun Epic Games ön sipariş 700tL civarı almayı düşünen bu fiyata kaçırmasın. Kaptım. Not: Steam fiyatı 45 dolar!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız