Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XV'in Yeni Mekanları Ortaya Çıktı


     %60 oranında tamamlandığı açıklanan Final fantasy XV'in yapım süreci son sürat devam ediyor. Uzun süren yapım sürecinden sonra önümüzdeki yıla yetiştirilmeye çalışılan oyun için yeni ekran görüntüleri bilgiler eşliğinde yayınlandı. Bu yeni ekran görüntülerinde oyunda gideceğimiz mekanlara ait bilgilere yer verilmiş. 
 
 
 
     Continent 
 
     karakterlerimiz gitmek istedikleri noktaya araçlarını kullanarak gidebilecekler. bu özellik zaten daha önce açıklanmıştı. Bu yolculuğu bir nevi eski Final Fantasy oyunlarındaki dünya haritası sistemine benzetebiliriz. Bu yolculukta akarsular, ormanlar ve FF XV dünyasının diğer güzellikleriyle karşılaşacağız. Tıpkı eskiden olduğu gibi direk gitmek istediğiniz noktaya odaklanmak ya da yolda gördüğünüz farklı mekanlara uğramak ise size kalmış. 
 
 
 
     Ido 
 
     Yer altı tünelleri olarak karşımıza çıkan Ido bölgesi atmosfer olarak ürkütücü ve esrarengiz bir yapıya sahip olacak. uzun süredir insanların ayak basmadığı ve bizim görev icabı girmek zorunda olduğumuz bu yer altı tünellerinde farklı yaratıklar yaşıyor.
 
 
 
     Lestallum
 
     Lestallum daha önce demoda da karşımıza çıkan Duscea bölgesine oldukça yakın bir şehir. Küba yapıları baz alınarak oluşturulan bu şehir oldukça kalabalık ve hayat dolu. Şehirde uzun yolculuğumuz sonucu dinlenebileceğimiz büyük bir otel binası bulunmakta.
      

Bu haberin bağlantısı
URL
final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix final fantasy xv PS4 Xbox One
Everybody's Gone to the Rapture'un İlk İncelemeleri Yayınlandı Twitch Kanalımızda Bu Hafta! (10 - 16 Ağustos)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız