Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Mickey'den İki Yeni Video


 
     Nintendo Wii'nin en sıra dışı oyunlarından biri olan Epic Mickey için iki yeni video yayınlandı. Bu videolardan ilkinde hikayenin ilk dakikalarını görürken, ikincisinde ise oynanış dinamiklerine şahit oluyoruz.
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde oyunun açılış videosu yayınlanmış ve Mickey'in merakı sonucu başına gelen duruma şahit olmuştuk. PAX 2010 fuarında yayınlanan bu yeni videoda ise işte bir önceki videonun devamını görebiliyoruz. Bu videoda Mickey'in Mad Doctor tarafından yakalanması ve oyunda kullanacağımız fırçayı eline alışına yer verilmiş. Ayrıca Oswald'ı da bu videoda görebiliyoruz.
 
     Epic Mickey'in girişinin ikinci kısmını izlemek için buraya tıklayınız.
 
     Oyun için yayınanan ikinci videoda ise dediğim gibi oynanış kısımlarını görüyoruz. Epic Mickey'de karşılaşacağımız ilk bölüm olan Dark Beauty Castle'dan bazı sahnelere yer verilen bu videoda ayrıca fırçayı ne gibi durumlarda kullanacağımızda gösterilmiş. Oyun için yayınlanan bu oynanış videosuna ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Mickey Wii Disney Junction Point Studios
Crysis 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Duke Nukem Forever'ın Kapak Tasarımı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Mickey
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız