Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Electronic Arts'tan Wii U Açıklamaları


    Nintendo cephesiyle sıkça ters düşen Electronic Arts, geçtiğimiz dönemde ilk başta Wii U'ya oyun geliştirmeyeceğini açıklamış, sonrasında da bu karardan dönmüştü. EA yetkilisi Frank Gibeau, Wii U adına konuştu.
 
   Sözlerinde Wii U'yu olması gerektiği gibi, bir sonraki nesil konsol olarak değerlendiren Gibeau, "Yeni nesil platformlar adına çok heyecanlıyız. PS4 ve XO adına hazırlıklarımız sürüyor. Wii U için ise aktif olarak geliştirilen dört adet oyunumuz var. Wii U'ya geliştirilen herhangi bir oyun iptal edilmedi. Yeni nesil adına planlarımız şimdilik böyle." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Animal Crossing: New Leaf'ın 3DS Paketi Tükendi State of Decay'in PC Sürümü Ne Durumda?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cihathalitt

10.6.2013 22:11:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: ValiantLion Bu kaçıncı açıklama lan yeter vallahi ben bunaldım
+1

Unknown User

10.6.2013 20:30:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki Yarın bomba geliyor.
Sony'nin çabası taktire şayan Ancak Microsoft ve EA direk atlıyorlar

Bowser Zeki

10.6.2013 12:06:03

+1
Yarın bomba geliyor.

Unknown User

10.6.2013 04:07:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: GamerHand Nintendo Wii U ile bu nesil çok zorlanacak demiştim. HardCore ile Casual arasında kalmak kötü oldu Wii U için. Ben Wii U satın aldım çünkü Pikmin 3 için, mario'lar ve yeni nesil zelda için. Onun dışında hiçbir multiplatform oyunu bu konsola satın almam. Örnek Watch Dogs PS4 için satın alacağım. Nintendo ne yapmaya çalıştı ve şimdi ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ama oyunculukta el konsolunda nasıl Nintendo eşsiz bir bilgi ve birikime sahipse masa üstü konsol ilede geçmişten bu güne o kadar başarısızlıklara ve iniş çıkışlara sahipler. Adamlar el konsolunda dünyayı ele geçiriyor çok rahat şekilde ve inanılmaz oyunlar yapıyor ve yaptırıyorlar ama masa üstü konsolda hep birşeyleri eksik bırakıp bir şekilde geri kalıyorlar. Wii başarılıydı çünkü denenmemiş denendi ve tuttu. Ama gözleri bozan bir yapısı var. GameCube o zamanların en güçlü cihazıydı ama başarısız oldu. Nintendo 64 Playstation karşısında hezimete uğradı. NES zamanlarından sonra Nintendo birtek Wii ile masaüstü konsol piyasasını domine edebildi onun dışında hep geride kaldı. Yanlışım yoksa tabiki. Umarım Wii U kafa tutar PS4 ve Xbox One'a ki rekabet olur. Yoksa internet üzerinde herkes Wii U için 2. GameCube vakası diyor ki bu hiç hoşuma gitmiyor!
Nintendo NES ve SNES dışında ev konsollarında 3.partiden yeteri kadar desteği ne zaman almış ki? Nintendo 64'ünden son konsolu Wii U'ya kadar her zaman kendi exclusive oyunlarıyla götürdü konsolu. Yani Nintendo'nun 3.partiden hiçbir zaman büyük beklentisi olmadı, çıkarımlarınız Nintendo'nun uyguladığı politikaya tamamen ters görünüyor. E3 geldi çattı, Mario Kart U ve Smash Bros U'nun geleceği biliniyor, ekstra olarak yeni nesil Zelda ve Metroid duyurusu gelirse yeter zaten, Wii U sahipleri neden üçüncü parti oyun gelmiyor diye dert yanmaz, alan Nintendo'nun kendi oyunları için alıyor, 3.parti desteğinin olmayacağını zaten bilir.

furkangoth

9.6.2013 22:09:48

0
Wii U'nun bu kadar geç oyun çıkarması nintendo'nun 3. partilere meydanı bırakmayı istemesindedi tıpkı 3ds'teki gibi ama hiçbir 3. parti bu olaya yanaşmadı ancak wii kadar yüksek satış rakamlarına ulaşırsa oyun yapmaya başlarlar. şu anda bir tek ubisoft destek veriyor ama o da 2, 3 yıla elini çeker gibi geliyor. belki de yeni konsollar çıkınca eskimiş olmamak için bu kadar kötü bir reklam yaptılar şimdi adını duymayan herkes konsolu yeni çıkmış sanacak. nintendo kendi oyunlarını çıkarınca konsol bayağı çok satacaktır gamecube vakası olmayacaktır en kötü ihtimal ile n64 olabilir sonuçta gamecube başarısızlığından önce bir düşüş basamağı olarak o vardı şu anda da wii u bu basamak olabilir. ama bence nintendo artık kitlesini buldu casual ve nintendo'nun 20 milyonluk hardcore oyuncu tabanı ile satış rakamlarını wii kadar olmasa da arttıracağına inanıyorum. çünkü wii bir nevi dünyaya nintendo oyunlarını tanıttı ve bu oyunları tadanların vazgeçecklerini sanmıyorum. Ea'de artık böyle açıklamalar yapmaktan vazgeçsin sıktı artık.

BSC Misafiri

9.6.2013 18:53:00

0
wii u alan exc. için alır

ValiantLion

9.6.2013 17:35:41

0
Bu kaçıncı açıklama lan yeter vallahi ben bunaldım

GamerHand

9.6.2013 16:44:09

+3
Nintendo Wii U ile bu nesil çok zorlanacak demiştim. HardCore ile Casual arasında kalmak kötü oldu Wii U için. Ben Wii U satın aldım çünkü Pikmin 3 için, mario'lar ve yeni nesil zelda için. Onun dışında hiçbir multiplatform oyunu bu konsola satın almam. Örnek Watch Dogs PS4 için satın alacağım. Nintendo ne yapmaya çalıştı ve şimdi ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ama oyunculukta el konsolunda nasıl Nintendo eşsiz bir bilgi ve birikime sahipse masa üstü konsol ilede geçmişten bu güne o kadar başarısızlıklara ve iniş çıkışlara sahipler. Adamlar el konsolunda dünyayı ele geçiriyor çok rahat şekilde ve inanılmaz oyunlar yapıyor ve yaptırıyorlar ama masa üstü konsolda hep birşeyleri eksik bırakıp bir şekilde geri kalıyorlar. Wii başarılıydı çünkü denenmemiş denendi ve tuttu. Ama gözleri bozan bir yapısı var. GameCube o zamanların en güçlü cihazıydı ama başarısız oldu. Nintendo 64 Playstation karşısında hezimete uğradı. NES zamanlarından sonra Nintendo birtek Wii ile masaüstü konsol piyasasını domine edebildi onun dışında hep geride kaldı. Yanlışım yoksa tabiki. Umarım Wii U kafa tutar PS4 ve Xbox One'a ki rekabet olur. Yoksa internet üzerinde herkes Wii U için 2. GameCube vakası diyor ki bu hiç hoşuma gitmiyor!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız