Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dört Xbox Oyunu Daha PlayStation Yolcusu

 
 
Konsol özel oyunları günümüzde hala popülerliğini sürdürmeye devam ediyor ancak bu durum gitgide değişiyor. Bildiğiniz üzere daha önce Sea of Thieves, Grounded, Pentiment ve Hi-Fi Rush gibi oyunlar Xbox konsollarının sınırlarını aşarak hem PlayStation'a hem de Switch konsoluna geldi. Şimdi ise birçok Microsoft oyununun PlayStation yolcusu olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Xbox çoklu platform desteğini sürdürüyor
 
 
 
Twitter platformunda yeni bir gönderi ile ön plana çıkan eXtas1s adlı kullanıcı, yakın zamanda PlayStation’a dört Xbox birinci taraf oyununu geleceğini aktardı. Bu oyunların ne zaman geleceği ve hangi oyunlar olduğu belirtilmedi.
 
Diğer taraftan Windows Central'dan Jez Corden, PlayStation için duyurulması beklenen oyunlar arasında Indiana Jones and the Great Circle'ın olabileceğini iddia etti. Ancak bu konuda henüz bir netliğin olmadığını vurgulamakta fayda var.
 
Geldiğimiz noktada her ne olursa olsun, Microsoft çoklu platform stratejisini sürdürmeye devam ediyor ve oyunlarını birden fazla platformda tutmayı istiyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Silent Hill 2 Remake İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı Epic Games'in Ücretsiz Oyunlarını Eklemeyi Unutmayın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

esmerbuyucu

21.8.2024 14:56:39

0
Hali hazırda Nintendo oyunları için alanlar almaya devam eder o da nereye kadar devam ederse. Doom veya üçüncü parti için kimse Switch almaz Switch'i olan o oyunları alır.

aterikasedi

19.8.2024 18:51:52

0
Konsollar lale devrini yaşıyor. Sony çok satıyor gibi görünse de o da Xbox da gerileme dönemine girdi. Bundan sonraki nesil ise çöküş dönemi olabilir. Nice markalar konsol pazarında yitip gitti. Sega, Atari ve daha niceleri. Nintendo ise Bizans gibi. Yıkılmaz kaleleri var. Bakalım onları alt etmek isteyip kafasına şahi topunu ilk kim indirecek. Adamlar yıllardır ürettiği oyun markalarıyla rakipsiz halde. Böyle nereye kadar giderler bilinmez. Dişli bi rakip çıkmadığı sürece yıkılacak gibi durmuyorlar. Zor bir ihtimal gibi duruyor ama Sony ve Xbox piyasadan çekilmeye başlarsa Nintendo iyice hakimiyeti ele alır. Switch ile Doom vs gibi birçok 3. parti oyunu bünyesine katmıştı. Rakipsiz kalırsa bu tarz firmaları iyice yanına toplar. Sadece Mario, Zelda vs gibi kendi markalarıyla yetinmez, her türden herkese hitap eden oyunlar çıkararak imparatorluğunu ilan edebilir. Switch 2 bu yüzden önemli bir adım olacak her açıdan.

BSC Misafiri

19.8.2024 18:06:04

0
Satamıyorlar çünkü herkes cebini düşünüyor artık

BSC Misafiri

19.8.2024 18:05:57

0
Doğru hamleler değil bence bunlar. Xbox almayın diye uğraşıyor adamlar sanki. Anladık her platformdan erişilebilir bişey yapmak istiyorsunuz da tutmaz. Cloud vs bunlar daha en az 10 15 senesi olan şeyler sen konsolunu bi sat önce. PS gibi tüm oyunları önce konsola çıkar en az 1 sene bak bakalım ne kadar satıyor o konsol. Xbox almanın bir heyecanı kalmıyor, xbox kütüphanesine yakında buzdolabından bile erişicez, konsolu neden alayım ve neden üretiyorsunuz ki o zaman?

BSC Misafiri

19.8.2024 17:50:11

0
Konsollar yok olsun da hepsinden kurtulalım, biz de PC'de en iyi grafiklerle, oyun mekanikleriyle oyunlar oynayalım. Tek özel özel konsol Nintendo lextor katılıyorum.

lextor

19.8.2024 15:15:53

0
Exclusive kavramının son kalesi Nintendo. Vay babam ne devre denk geldik be kardeşim. Eskiden konsol almanın bir heyecanı olurdu yeni teknoloji yeni oyunlar demekti. Konsol devride kapanıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız